Hyundai Veloster druhej generácie sa svetu predstavil začiatkom roka 2018 na autosalóne v Detroite. Zrejme práve vtedy padol do oka ľuďom z Hollywoodu a tí si povedali, že ho chcú mať vo filme. Nový Veloster sa totiž predstaví v novej „marvelovke“ Ant-man and The Wasp, ktorá má prísť do kín už o pár dní.

Veloster sa vo filme predstaví vo fialovej farbe skombinovanej so žltými plameňmi. Ďalším zaujímavým prvkom je výfukové potrubie, ktoré sa tiahne po boku karosérie. Nemožno si nevšimnúť ani vyčnievajúce pneumatiky GoodYear Eagle. Vzadu zaujme spojler a difúzor s dvojitou koncovkou výfukov umiestnených v strede. Áno, rátate správne. Hollywoodsky Veloster má až 6 výfukov!

Čo filmová hviezda skrýva pod kapotou nie je známe. Myslíme si však, že v sebe ukrýva továrenský motor. Štáb sa tak rozhodoval medzi štvorvalcovými motormi, ktorých výkon sa pohybuje od 147 do 275 koní. Najslabší variant je dvojliter s výkonom 147 koní, nad ním je 1,6-litrový motor s výkonom 201 koní, no a čerešničkou na torte je Veloster N, ktorý v sebe ukrýva známy dvojliter s výkonom 275 koní.

Hollywoodsky Hyundai vyzerá naozaj zaujímavo a my sme zvedaví, ako sa vo filme popasuje s neľahkými situáciami, ktoré ho poriadne otestujú.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4v92rW0AEs

Zdroj: thedrive.com | startstop.sk

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJwww.youtube.com
Predchádzajúci článokDokážete podľa fotky zistiť, koľko km najazdil tento Mercedes triedy E za 3 roky?
Nasledujúci článokAké SUV do terénu vybrať? Toto je 11 tých najlepších!