Domov Lifestyle Manhart CR700. Dôkaz toho, že nemecký úpravca nerobí len BMW.

Manhart CR700. Dôkaz toho, že nemecký úpravca nerobí len BMW.

Manhart nieje len o BMW !

Nemeckú tuningovú spoločnosť Manhart sme Vám prednedávnom predstavili s ich novým počinom MHX6 700 na základoch BMW X6M. Táto firma je známa predovšetkým úpravou bavorských automobilov. Čo sa však stane, ak si pod krídla zoberú inú automobilku?

Manhart CR700 je takmer „obyčajný“ Mercedes-AMG C63 S Coupé vo verzii Edition 1. Karosárske úpravy sú naozaj decentné a sú doplnené len o nové predné blatníky. Zadná časť ostala nezmenená spolu aj s pruhmi na kapote, streche, či bokoch automobilu. Takto totiž samotný automobil už vyliezol z továrne.

Najväčšie zmeny sa udiali pod kapotou. Úpravca si dal záležať na vyladení pohonnej jednotky, čoho výsledkom je preplňovaný 4,0-litrový osemvalec, ktorý pôvodne disponoval výkonom 375 kW / 510 a krútiacim momentom 700 N.m. Tento agregát sa tak môže pýšiť novým turbom, riadiacou jednotkou, či palivovým a výfukovým systémom. Výsledkom tak po novom je výkon 515 kW / 700 koní a krútiaci moment až 900 N.m. Maximálna rýchlosť bola pôvodne obmedzená na 250 km/h, no teraz túto métu hravo dosiahnete a môžete ísť až do hranice 310 km/h. Úpravca však hovorí, že CR700 zvládne aj 325 km/h, no kvôli vysokému opotrebeniu pneumatík sa neoplatí ísť až do takýchto výšin.

Manhart dodáva aj to, že okrem motora bol upravený aj podvozok, boli pridané nové tlmiče s pružinami značky KW. Poslednou „dekoratívnou“ úpravou sú veľké 21“ kolesá s rozmermi 255/30 vpredu a 295/25 vzadu.

Mercedes AMG C63 S - MANHART CR700 - 700 HP

Zdroj: autozeitung.de

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPorsche 911 GT2 RS
Nasledujúci článokNový crossover Opel Grandland X na štýl Auta roka