Nie je eko ako eko.. V12-tka so 610 koňmi určite úsporná nie je.  Čo je však na tomto žabiakovi také úžasné? Väčšina ľudí si myslí, že ak si kúpim limuzínu, mala by byť čo najmenej výrazná- preto volia výber z troch farieb – biela, čierna, šedá. Je tomu naozaj tak?

Luxusný sedan BMW M760Li, ktorý sa vie správať aj ako utrhnutý z reťaze sa momentálne pýši Individual farbou Rallye Green. Predný nárazník je troška upravený, zadný spojler pochádza z dielne Alpina. Táto „sedmička“ sa teda určite chce odlíšiť od bežných modelov. Výsledok? Bravúrny.

Ten kto sa pohybuje v oblasti automobilov (alebo aspoň vníma ceny trhu) tak vie, že základná cenovka modelu M760Li xDrive začína na hodnote 175 000€. Vďaka rôznym doplnkom a programu Individual však táto cena môže „mierne“ narásť. Každá sranda niečo stojí. Až do vydania novej M5 bola M760Li najrýchlejším a najvýkonnejším sériovo vyrábaným modelom BMW v celej histórií značky. Pre upresnenie 610 koní a rýchlosť 305 km/h nemalo žiadne BMW. Taktiež má aj prvenstvo v tom, že je najluxusnejšie a najväčšie.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokHolografický dizajn od Fordu – okno do budúcnosti
Nasledujúci článokLegendárny Nürburgring má nového kráľa. Je ním Porsche 911 GT2 RS.