Domov Doprava Šialenstvo na Prístavnom moste zachytené kamerou

Šialenstvo na Prístavnom moste zachytené kamerou

Každý z nás už určite zažil, aké to je stretnúť na ceste vodiča bez štipky rozumu. Nielenže ohrozuje seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. A presne takýto šofér 02. 08. 2018 zariskoval a dopadol ako dopadol.

Ak jazdíte cez bratislavský obchvat pravidelne, určite Vám neuniklo ako nebezpečne a na poslednú chvíľu sa niektorí vodiči preraďujú na odpájač na Einsteinovu ulicu smerom k Auparku. Bez rozmyslu, v štýle „veď to stihnem“.

Na videu nižšie kamera zachytila veľmi nebezpečnú situáciu, kde si vodič Audi zrazu zmyslel, že musí odbočiť z Prístavného mosta, pričom preletel cez pravý pruh a zadkom chytil tlmič nárazov. Následne narazil do vozidla značky Škoda Superb. Vodiči aj posádky mali šťastie v nešťastí, keď z nehody vyviazli bez zranení. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na 23.000 eur. Video pridala stránka Polície Slovenskej republiky.

Podľa môjho názoru je tento úsek obchvatu nadmieru rizikový. Dennodenne stretám arogantných vodičov, ktorí sa správajú identicky. Nevadí, že tí v ľavom pruhu idú 70 – ja pôjdem 100 a niekde sa pichnem. Ako však ale takémuto správaniu zabrániť?

Verím, že nad takýmito ľuďmi sa nevytáčam iba ja, ale aj ostatní šoféri. Je mi ľúto aj kamionistov či autobusárov, ktorí prežívajú takéto nervy-drásajúce situácie neustále. A kvôli takýmto idiotom s odvahou veľkosti amerického kontinentu potom čakáme v kolóne 4 hodiny a kolabuje doprava. V tom horšom prípade niekto príde o život. Dávajte na seba pozor!

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPo Scoute prichádza aj športovejšie ladený Karoq Sportline
Nasledujúci článokAgregát V8 pre nové BMW radu 8 Coupé