Už zajtra – 26.10.2018 bude kvôli delegácii z Francúzska v Bratislave obmedzená doprava na niekoľkých úsekoch. Vodiči by si mali pripraviť pevné nervy na obmedzenia, ktoré s touto návštevou budú súvisieť.

Obmedzenia ovplyvnia širšie centrum Bratislavy a hlavné príjazdové cesty do mesta. Dôvodom je prijatie francúzskej delegácie na čele s prezidentom Emmanuelom Macronom. Informoval o tom krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Vodičov, ktorí plánujú na príchod do Bratislavy využiť diaľnicu D1, žiadame, aby tak spravili v čase najneskôr do 10. h. Následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 12. h. V popoludňajších hodinách žiadame vodičov, ktorí budú chcieť na opustenie Bratislavy využiť diaľnicu D1, aby tak spravili v čase najneskôr do 16. h. Následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 18. h,“ upozornil Szeiff.

V čase od 11. hodiny bude uzatváraná cesta z letiska – to je približný čas aj pristátia delegácie. Bude uzatvorený obchvat D1, a to konkrétne od Zlatých pieskov až po Most SNP. Taktiež bude uzatvorená Einsteinova ulica, Staromestská a Hodžovo námestie. Tieto obmedzenia budú trvať približne do 11:30.

V čase od 12:15 dôjde na pol hodinu k uzatvoreniu Hadžovho námestia a Palisád v oboch smeroch v úseku až po Bratislavský hrad. Toto sa zopakuje aj v čase od 14:15 do 14:45, navyše sa uzavrie aj Suché Mýto, Špitálska, Námestie SNP, Štúrova a Jesenského ulica.

Najväčšie peklo zrejme vypukne v podvečerných hodinách, keď od 17:00 do 17:30 bude uzatvorená Uršulínska ulica, Námestie SNP, Suché Mýto, Hodžovo námestie, Staromestská, Most SNP, Einsteinova a diaľničný obchvat až po letisko. Polícia prosí účastníkov cestnej premávky, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili opatrnosť a riadili sa pokynmi.

Zdroje: TREND | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokBMW už testuje novú generáciu X5 M! To však zďaleka nie je jediná novinka…
Nasledujúci článokJaguar Land Rover, dnes oficiálne otvoril svoj závod v Nitre