startstop

V piatok diaľnicu opäť uzavrú! Bratislava bude hostiť francúzskeho prezidenta

Pripravte sa na obmedzenia. Bratislava bude hostiť francúzskeho prezidenta

Už zajtra – 26.10.2018 bude kvôli delegácii z Francúzska v Bratislave obmedzená doprava na niekoľkých úsekoch. Vodiči by si mali pripraviť pevné nervy na obmedzenia, ktoré s touto návštevou budú súvisieť.

Obmedzenia ovplyvnia širšie centrum Bratislavy a hlavné príjazdové cesty do mesta. Dôvodom je prijatie francúzskej delegácie na čele s prezidentom Emmanuelom Macronom. Informoval o tom krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Vodičov, ktorí plánujú na príchod do Bratislavy využiť diaľnicu D1, žiadame, aby tak spravili v čase najneskôr do 10. h. Následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 12. h. V popoludňajších hodinách žiadame vodičov, ktorí budú chcieť na opustenie Bratislavy využiť diaľnicu D1, aby tak spravili v čase najneskôr do 16. h. Následne vodičom odporúčame využitie diaľnice v čase po 18. h,“ upozornil Szeiff.

V čase od 11. hodiny bude uzatváraná cesta z letiska – to je približný čas aj pristátia delegácie. Bude uzatvorený obchvat D1, a to konkrétne od Zlatých pieskov až po Most SNP. Taktiež bude uzatvorená Einsteinova ulica, Staromestská a Hodžovo námestie. Tieto obmedzenia budú trvať približne do 11:30.

V čase od 12:15 dôjde na pol hodinu k uzatvoreniu Hadžovho námestia a Palisád v oboch smeroch v úseku až po Bratislavský hrad. Toto sa zopakuje aj v čase od 14:15 do 14:45, navyše sa uzavrie aj Suché Mýto, Špitálska, Námestie SNP, Štúrova a Jesenského ulica.

Najväčšie peklo zrejme vypukne v podvečerných hodinách, keď od 17:00 do 17:30 bude uzatvorená Uršulínska ulica, Námestie SNP, Suché Mýto, Hodžovo námestie, Staromestská, Most SNP, Einsteinova a diaľničný obchvat až po letisko. Polícia prosí účastníkov cestnej premávky, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili opatrnosť a riadili sa pokynmi.

Zdroje: TREND | startstop.sk

Exit mobile version