Zo západu prichádza mohutné sneženie, ktoré od rána komplikuje dopravu v hlavnom meste Slovenska. Informuje o tom aj Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) na sociálnych sieťach. Bratislava začína pociťovať dopravný kolaps!

Podľa meteorológov sa začína aj rozfukávať silný vietor, ktorý bude vytvárať snehové jazyky a neskôr záveje. Dopravná situácia nielen v Bratislave ale na celom západnom Slovensku bude veľmi zlá. Na cestách preto treba byť čo najopatrnejší. Varuje SHMÚ.

Od deviatej hodiny rannej nepremáva zopár trolejbusových liniek či už na Palisády alebo k nemocnici Kramáre. Stále husto sneží a MHD mešká v priemere od 10 do 20 minút. Dispečing DPB vyhlásil zásah na vyčistenie obratisk pre MHD, jednotlivých tratí, či zastávok.

Zelená vlna RTVS hlási množstvo dopravných nehôd rovnako aj rádio Expres, na nábreží, pri PKO, smerom do Karlovej Vsi, pri Kuchajde, či na Staromestskej v smere na Most SNP. Kolóny sa tvoria na diaľnici D1 za Zlatými pieskami smerom do centra. Vodiči hlásia, že zdržania môžu byť okolo 40 minút.

Letisko Milana Rastislava Štefánika odklonilo kvôli hustému sneženiu niektoré lety do Budapešti. Vlaky smerujúce do Bratislavy majú výrazné meškanie. Podľa hovorkyne Železníc Slovenskej republiky musia cestujúci železničnou dopravou s drobnými meškaniami jednotlivých vlakov rátať.

Vodiči, dávajte si preto na celom území Slovenska pozor, jazdite predpisovo a dodržujte rozostup medzi jednotlivými vozidlami. Alebo vytiahnite svoju lyžiarskú výstroj, tak ako táto pani pred Auparkom 🙂

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJshmu
Predchádzajúci článokUnikli ďalšie fotografie faceliftu vlajkovej lode BMW radu 7
Nasledujúci článokTest SEAT Leon Visio, zopár kompromisov pre podarený kombík