startstop

Uzatvoria aj posledný zjazd z prístavného mosta, ktoré budú prejazdné?

V nede¾u 16. februára 2020 veèer uzavreli v Bratislave výjazdovú vetvu z Bajkalskej ulice na Prístavný most. Uzávera bude trva od 20.00 h až do 24. februára 2020 do 4.00 h. Na snímke dopravné obmedzenia na Bajkalskej ulici v smere na Prístavný most v Bratislave 17. februára 2020. FOTO TASR - Jakub Kotian

V hlavnom meste uzatvoria zjazdy z Prístavného mosta z Petržalky v smere na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu. Posledný, doposiaľ nerekonštruovaný zjazd tak nebude prejazdný!

V noci z piatka 07.08. na sobotu 08.08.2020 dôjde k uzatvoreniu týchto zjazdov. Pre vodičov je pripravená obchádzková trasa cez Most Apollo, Košickú a Prievozskú ulicu. Uzávera je súčasťou prác na výstavbe mimoúrovňovej križovatky Prievoz a na rekonštrukcii existujúceho mostného telesa na križovatke. Predpokladaný termín znovuotvorenia zjazdov je stanovený na 31. marca 2021,” uviedla pre TASR hovorkyňa Bratislavy Katarína Rajčanová.

Zároveň pozdĺž obchádzkovej trasy na Moste Apollo a Dolnozemskej ulici bude vytvorený bus pruh. Bratislavu tak čakajú ďalšie obmedzenia nie len v súvislosti s výstavbou obchvatu a rýchlostnej cesty ale aj stále napredujúcim developmentom v okolí Prístavnej ulice a zóny Nivy.

V súvislosti s projektom D4R7 dôjde aj k otvoreniu nových rámp v okolí Jaroviec. Po získaní kolaudačného rozhodnutia na prvú etapu križovatky Jarovce, ako súčasti stavby diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, sa v stredu (5.8.2020) začalo s otváraním novopostavených rámp. Zároveň sa začne s prípravou druhej etapy križovatky Jarovce v Bratislave.

Exit mobile version