Domov Elektromobilita Ram 1500 REV sa predstavil počas Super Bowlu

Ram 1500 REV sa predstavil počas Super Bowlu

Úplne nový Ram 1500 REV, prvý elektrický pick-up značky Ram Truck, mal svetovú premiéru v 60-sekundovej reklame počas Super Bowlu. Automobil je možné už aj objednávať.

Značka Ram už predtým predefinovala segment pickupov a opäť to urobí s úplne novým Ram 1500 REV,“ povedal Mike Koval Jr., CEO značky Ram patriacej do koncernu Stellantis. „Veríme, že našim zákazníkom prinesieme tú správnu škálu riešení pohonných jednotiek a Ram 1500 REV bude prvým v rade elektrifikovaných riešení, ktoré rozšíria našu súčasnú ponuku ocenených nákladných vozidiel. Sme na vzrušujúcej ceste elektrifikácie, ktorá umožní automobilke prekonať konkurenciu v rôznych oblastiach ako sú dojazd, užitočné zaťaženie, ťahanie a čas nabíjania.

Čo môžeme očakávať

Okrem modernejšie vyzerajúcej prednej a zadnej časti je tvar 1500 REV takmer identický s akýmkoľvek iným súčasným Ramom. Táto verzia má karosériu s kabínou a krátku korbu, hoci Ram ešte neuviedol, či ponúkne aj iné konfigurácie. Pod podobnou karosériou sa skrýva odlišná platforma. Je to tak z dôvodu, že REV jazdí na novej architektúre s názvom STLA Frame, ktorá je účelovo vytvorená pre elektrické modely s karosériou na ráme. Automobilka tiež potvrdila, že bude ponúkaná verzia na predĺženie dojazdu s benzínovým motorom. Na základe konvenčného vzhľadu tohto sériového vozidla neočakávame, že bude obsahovať výstrednejšie prvky z koncepčnej verzie ako napríklad tretí rad sedadiel. Výroba úplne nového Ram 1500 REV sa začne budúci rok.

Plán Stellantisu sa začína napĺňať

Záujemcovia môžu prejsť na stránku RamREV.com, aby sa o novom modeli Ram 1500 REV dozvedeli viac, pozreli si novo vydané obrázky alebo si prípadne zabezpečili miesto na predobjednávku vozidla prostredníctvom programu Rev Insider+. Za jednorazový vratný poplatok 100 USD program umožní rezervovať si miesto v rade na predobjednávku. Záväzok značky Ram ponúkať celé portfólio elektrifikovaných riešení podporuje strategický plán Stellantis Dare Forward 2030.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokUmelecké diela alebo gýče? Takto utrácajú peniaze najbohatší ľudia na svete
Nasledujúci článokTEST Aprilia Tuono V4 – dajte si pozor na vodičák