startstop

Kvalitné katalyzátory pre manipulačnú a stavebnú techniku

Hľadáte moderný a spoľahlivý katalyzátor pre náročné priemyselné aplikácie?

Či už v mobilných zariadeniach (vysokozdvižné vozíky, bagre, traktory) alebo v stacionárnych jednotkách (čerpadlá, kompresory)? Obráťte sa na firmu Čemat, ktorá ponúka katalyzátory MINE-X od DCL International Inc. Tieto katalyzátory sú vyrábané v prevedeniach pre dieselové, plynové aj benzínové motory.

Výhody katalyzátorov MINE-X

Aké prednosti majú katalyzátory MINE-X v ponuke firmy Čemat? V prvom rade je to vysoká účinnosť čistenia výfukových plynov. Koncentráciu oxidu uhličitého znižujú o viac než 90%. Podobne je na tom likvidácia nespálených uhľovodíkov, kde je účinnosť viac ako 80%. Ďalej katalyzátory MINE-X ponúkajú nízky spätný tlak, odpor toku výfukových plynov je výrazne nižší v porovnaní s konvenčnými keramickými katalyzátormi s rovnakým priemerom. Taktiež vás prekvapí rýchla aktivácia už pri nízkej teplote, za ktorú katalyzátory MINE-X vďačia veľkej tepelnej vodivosti nosiča a jeho nízkej tepelnej kapacite.

Katalyzátory sa tak veľmi rýchlo zahrievajú na pracovnú teplotu a už pri teplote 200°C dosahujú účinnosť 50%. Nemusíte sa báť ani o to, žeby ste po chvíli museli katalyzátory vymieňať. Majú totižto vysokú mechanickú a tepelnú odolnosť. Oceľové nosiče sú spájkované tvrdou spájkou s obalom do jedného celku. Sú tak eliminované problémy s uvoľnením nosiča vnútri obalu. Ak budete dbať na správne používanie, tak napríklad vo vysokozdvižnom vozíku môžete rátať so životnosťou zhruba 400 000 km. A príjemným bonusom na záver určite bude jednoduchá montáž a minimálne údržba. Garantovaný je veľký účinný prierez a prakticky žiadna možnosť zanesenia. Najnovšie prevedenie je konštruované tak, že nevyžaduje žiadnu údržbu.

Kúpte si kvalitné katalyzátory pre manipulačnú a stavebnú techniku od Čematu a máte istotu, že získate kvalitné výrobky, ktoré vám vydržia desaťročia.

Exit mobile version