startstop

Slovák predáva chatu, dostanete k nej Defender zadarmo!

Je len málo legendárnych vozidiel ktoré prežili dobu a vyrábajú sa dodnes, Defender je nepochybne jedným z nich. Slovák ho ponúka v inzeráte spolu s horskou chatou.

Defender uzrel svetlo sveta po prvý krát v roku 1983, aj keď vlastne pokračoval ako nástupca modelov Land Rover série I,II a III. Svojim spôsobom tak môžeme povedať, že je tu od roku 1948. Produkcia skončila v roku 2016 a o štyri roky neskôr svet privítala nová generácia Defendra, ktorá priniesla zásadnú zmenu. Pôvodných Defendrov je dnes ako šafránu a jeho cena na inzertných portáloch stúpa, nájsť pekný kúsok znamená malú výhru.

Pán František ho ponúka na portáli bazoš.sk, spolu s chatou. V inzeráte je uvedené že sa jedná o chalupu v Slovenskom Raji, v obci Stratená, na jedinečnom mieste. Rozloha obytného domu je 250 m2 a samotný pozemok má 650 m2 spolu s podkrovím. Jedná sa o drevenicu, chalupa je kompletne zariadená a vybavená. Nechýba ani garáž so spomínaným Defendrom či dokonca sauna.

Defender ktorý patrí k domu je vyrobený v roku 1999, má najazdených 350 000 kilometrov a pod kapotou je overená naftová 2,5 Td5. Jeho cena by mohla byť niekde na úrovni 12 000 €.

Ako majiteľ vo svojom inzeráte uvádza, dom sa prenajíma cez Airbnb s ročným príjmom viac ako 12 000 €, samotná cena ktorú majiteľ požaduje je 169 000 €. Pokiaľ sa na to pozrieme triezvym pohľadom, jedná sa o veľmi zaujímavú investičnú ponuku a to nie len do auta ale aj do nehnuteľnosti. Inzerát nájdete tu.

Exit mobile version