startstop

Kolekcia oblečenia BMW Art Car Capsule je pre tých výstrednejších

Foto: BMW

Pri príležitosti nedožitých 100. narodenín umelca Roya Lichtensteina predstavuje divízia BMW M Motorsport v spolupráci s odevnou značkou PUMA módnu kolekciu, ktorá je inšpirovaná pretekmi 24 hodín Le Mans a umeleckými dielami BMW Art Cars.

Ako jeden z najvýraznejších predstaviteľov pop-artového hnutia formoval Lichtenstein umeleckú scénu 50. a 60. rokov 20. storočia svojimi dielami inšpirovanými komiksom. V rámci projektu BMW Art Car vytvoril v roku 1977 mobilné umelecké dielo v podobe vozidla BMW 320i Turbo. To krátko nato dosiahlo víťazstvo vo svojej triede v 24-hodinových pretekoch v Le Mans. Jeho dizajn v podobe Ben Day Dots typických pre Lichtensteinovu tvorbu zobrazuje krajinu v pohybe. Obrázky slnka a oblakov v rôznych farbách na oboch dverách odkazujú na 24-hodinový cyklus pretekov v Le Mans.

Foto: BMW

Vizuálne prvky Ben Day Dots v kombinácii so žiarivou farebnou paletou inšpirované jedinečným vzhľadom tohto športového vozidla sú teraz vyobrazené na všetkých produktoch z kolekcie BMW Art Car Capsule Collection. Každý kus oblečenia z limitovanej edície zaujme výraznými dizajnovými prvkami vychádzajúcimi z modelu 320i Turbo. Kolekcia sa skladá z kompletného outfitu pozostávajúceho z bundy, nohavíc, trička, šiltovky a semišových tenisiek PUMA.

Foto: BMW
Päťdielna kolekcia

Bunda BMW M MOTORSPORT RL BOMBER JACKE zaujme celoplošnou potlačou inšpirovanou Royom Lichtensteinom, značkou BMW M Motorsport a vyšívaným logom PUMA na hrudi. Športový vzhľad zaisťujú rebrovaný golier, bočné vrecká a farebne zladené patentky v kombinácii s ležérnym strihom. Tepláky vyrobené zo 70 percent bavlny a 30 percent recyklovanej bavlny sú v žiarivom odtieni zelenej a na chrbte majú tkané logo BMW M Motorsport. Praktické vrecká na bokoch zvyšujú možnosť využiť tréningové nohavice aj na každodenné použitie. S veľkou potlačou BMW Art Car na zadnej strane a jemnými detailmi, ako logo PUMA Cat na hrudi a štítok s vlajkou BMW M Motorsport na bočnom šve, dokáže tričko zaujať už na prvý pohľad.

Foto: BMW

Päťdielna šiltovka má tkané logo BMW M Motorsport na boku a vyšívané logo PUMA Cat na zadnej strane. Nastaviteľná kovová pracka prémiovej kvality zaisťuje, že bezpečne sedí na každej hlave. Celkový obraz dotvárajú tenisky vychádzajúce z ikonických tenisiek PUMA Suede, ktoré sa vyrábajú už 50 rokov. Zaujmú prepracovanou grafikou výšiviek na vnútorných bokoch, tkanými pásikmi na bokoch a grafickými detailmi na vnútornej strane jazyka. Odznak s logom Puma na prednej strane dopĺňa kovový prvok BMW na päte.

Ceny

Bunda, veľkosť S – XXL – 200 €

Tepláky, veľkosť S – XXL – 120 €

Tričko, veľkosť S – XXL – 70 €

Čiapka, jedna veľkosť – 50 €

Tenisky, veľkosť 39 – 46 – 120 €

Exit mobile version