Domov MOTO Moto News Kawasaki novinky na rok 2021, dočkáme sa aj modernizácie Versys 1000.

Kawasaki novinky na rok 2021, dočkáme sa aj modernizácie Versys 1000.

Kawasaki nám predstavil plán pre rok 2021 s Versysom 1000, ktorý síce neprešiel zásadnou zmenou ale len modifikáciou výbavy a farebných prevedení.

V základnom modeli Versys 1000S sa teraz objavila výbava, ktorá bola doteraz dostupná len vo verzi SE.

Verzia Versys 1000S bude dostupná v troch verziách a to Standard Tourer, ktorá bude mať navyše 56l bočné kufre s vnútornými taškami, Tourer Plus kde k tomu pribudne aj tankpad a hmlovky a ako posledná verzia bude Grand Tourer, ktorá bude mať ešte aj 47l zadný kufor, držiak GPS a padáky.

A plno dalšej výbavy, ktorá vám ulahčí jazdu. Od nastaviteľného tlmenia vpredu aj v zadu cez TFT pristrojový panel s mobilnou konektivitou prostredníctvom aplikácie Rideology alebo niekoľkými jazdnými režimami až po tempomat či znížené sedlo a nastaviteľné predné plexi.

Quicksifter a nové osvetlenie

Versys 1000 vo výbave SE bude mať navyše aj quiksifter a náklonové osvetlenie, ktoré Vám bude prisvecovať do zákrut.
Tým hlavným rozdielom medzi modelmi Versys 1000S a SE je však inteligentné odpruženie od Showa s názvom Skyhook, ktorá sa v reálnom čase prispôsobuje charakteru a povrchu vozovky a tým robí jazdu ešte pohodlnejšiu.

Versys bude v roku 2021 dostupný v piatich farebných prevedeniach a to Zelená Emerald Blazed, Metallic Diablo Black, Metallic Flat Spark Black a Pearl Storm Grey, Metallic Diablo Black a Metallic Flat Spark Black.

Okrem iného, zmenou prejde aj model Ninja

Pre modelový rok 2021 si Kawasaki pripravila hneď tri nové farby pre sériu Ninja 1000 SX a tri špeciálne edície. Na výber bude medzi metalickou karbónovou šedou, metalickou čiernou Diablo, Emerald Blazed Green, metalickou čiernou farbou Diablo, metalickou grafitovou šedou alebo metalickou šedou Moondust a metalickou čiernou Diablo.

Ediícia Ninja 1000SX Performance Edition ponúkne padáky, dymové čelné plexisklo, gélovú ochranu nádrže, farebne odlíšený kryt sedadla plus športový zvuk a mimoriadny výkon výfuku Akrapovič.

Ninja 1000SX Tourer Edition, úspešná športová cestovná motorka, pridáva integrovaný systém kufrov 2x 28 litrov, ktorý je farebne zladený s motocyklom a dá sa pohodlne uzamknúť kľúčom zapaľovania. Pre ešte väčšie pohodlie je namontované väčšie čelné sklo či držiak GPS, ktorý vám umožní pripojiť navigáciu alebo mobil.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPovinné poznávacie značky pre bicykle? Novinku chce zaviesť berlínska polícia
Nasledujúci článokAko ochrániť vozidlo pred zlyhaním celého systému