startstop

Kawasaki novinky na rok 2021, dočkáme sa aj modernizácie Versys 1000.

Kawasaki nám predstavil plán pre rok 2021 s Versysom 1000, ktorý síce neprešiel zásadnou zmenou ale len modifikáciou výbavy a farebných prevedení.

V základnom modeli Versys 1000S sa teraz objavila výbava, ktorá bola doteraz dostupná len vo verzi SE.

Verzia Versys 1000S bude dostupná v troch verziách a to Standard Tourer, ktorá bude mať navyše 56l bočné kufre s vnútornými taškami, Tourer Plus kde k tomu pribudne aj tankpad a hmlovky a ako posledná verzia bude Grand Tourer, ktorá bude mať ešte aj 47l zadný kufor, držiak GPS a padáky.

A plno dalšej výbavy, ktorá vám ulahčí jazdu. Od nastaviteľného tlmenia vpredu aj v zadu cez TFT pristrojový panel s mobilnou konektivitou prostredníctvom aplikácie Rideology alebo niekoľkými jazdnými režimami až po tempomat či znížené sedlo a nastaviteľné predné plexi.

Quicksifter a nové osvetlenie

Versys 1000 vo výbave SE bude mať navyše aj quiksifter a náklonové osvetlenie, ktoré Vám bude prisvecovať do zákrut.
Tým hlavným rozdielom medzi modelmi Versys 1000S a SE je však inteligentné odpruženie od Showa s názvom Skyhook, ktorá sa v reálnom čase prispôsobuje charakteru a povrchu vozovky a tým robí jazdu ešte pohodlnejšiu.

Versys bude v roku 2021 dostupný v piatich farebných prevedeniach a to Zelená Emerald Blazed, Metallic Diablo Black, Metallic Flat Spark Black a Pearl Storm Grey, Metallic Diablo Black a Metallic Flat Spark Black.

Okrem iného, zmenou prejde aj model Ninja

Pre modelový rok 2021 si Kawasaki pripravila hneď tri nové farby pre sériu Ninja 1000 SX a tri špeciálne edície. Na výber bude medzi metalickou karbónovou šedou, metalickou čiernou Diablo, Emerald Blazed Green, metalickou čiernou farbou Diablo, metalickou grafitovou šedou alebo metalickou šedou Moondust a metalickou čiernou Diablo.

Ediícia Ninja 1000SX Performance Edition ponúkne padáky, dymové čelné plexisklo, gélovú ochranu nádrže, farebne odlíšený kryt sedadla plus športový zvuk a mimoriadny výkon výfuku Akrapovič.

Ninja 1000SX Tourer Edition, úspešná športová cestovná motorka, pridáva integrovaný systém kufrov 2x 28 litrov, ktorý je farebne zladený s motocyklom a dá sa pohodlne uzamknúť kľúčom zapaľovania. Pre ešte väčšie pohodlie je namontované väčšie čelné sklo či držiak GPS, ktorý vám umožní pripojiť navigáciu alebo mobil.

Exit mobile version