startstop

Smrteľná nehoda: Zrážku s Nissanom GT-R neprežil vodič Audi A6 Allroad

Smrteľná nehoda

Tragická nehoda pri Lučenci

Oficiálna facebooková stránka Policajného zboru Slovenskej republiky zverejnila fotografie z tragickej dopravnej nehody, ktorej účastníkmi bol Nissan GT-R a Audi A6 Allroad.

Smrteľná nehoda sa stala neďaleko mesta Lučenec, na ceste I/16 v križovatke v smere od obce Vidiná. Hoci príčina nehody je v štádiu vyšetrovania, je známe, že vodič strieborného Audi nedal prednosť 39-ročnému Lučenčanovi za volantom Nissanu GT-R. Čierny Nissan tak narazil do ľavej strany strieborného Audi A6 Allroad. To ho v konečnom dôsledku stálo to najcennejšie.

Smrteľná nehoda

Smrteľná nehoda si vyžiadala život jedného z vodičov

41-ročný vodič strieborného Audi A6 Allroad, ktorý ostal vo vozidle zakliesnený, napriek 40-minútovému oživovaniu zraneniam podľahol. K nehode došlo vo štvrtok 17. mája v podvečerných hodinách. Nevedno, prečo vodič Audi nedal prednosť čiernemu Nissanu GT-R. Príčina ostáva predmetom policajného vyšetrovania a nám ostáva len špekulovať, či sa pod nehodu podpísala nepozornosť vodiča Audi, alebo vysoká rýchlosť vodiča Nissanu. Tak ako tak, život zosnulému to už nevráti.

Podľa Plusky sa v súvislosti s tragckou dopravnou nehodou začalo trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrenia bol pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy. U vodiča Nissanu bol vykonaný dychový test na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi s negatívnym výsledkom. U nebohého vodiča bude alkohol zisťovaný z krvi pri nariadenej súdnej pitve.

Pod príspevkom Polície Slovenskej republiky na sociálnej sieti sa rozprúdila vášnivá debata. Podľa viacerých diskutujúcich patrí križovatka medzi problematické a podobné krízové situácie sa tam dejú často. Medzi diskutujúcimi sa našli aj takí, ktorí sa pustili do vodiča Nissanu GT-R a myslia si, že za nehodou je práve vysoká rýchlosť.

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky / startstop.sk

Exit mobile version