Domov News V Mníchove začali testovať nové BMW X5

V Mníchove začali testovať nové BMW X5

nové BMW X5

Včera sa nové BMW X5 testovalo na polárnom kruhu a dnes sa už preháňa po okruhu Nürburgring. Jazdné skúšky nástupcu súčasnej generácie X5 testujú odolnosť a všestrannosť na celom svete.

Nové BMW X5 sa v súčasnosti podrobuje náročnému a rôznorodému programu testov, ktorý je súčasťou vývoja modelového radu. Prototypy musia obstáť v testoch vo všetkých svetových podnebných pásmach a zvládnuť všetky typy terénu.

BMW novú X5 testuje na celom svete. Od zimného testovacieho centra v Arjeplogu vo Švédsku, cez štrkoviská v Južnej Afrike až po púštne duny v USA. Vozidlá tak sú vystavené ako maximálnemu chladu, tak aj obrovskej horúčave.Samozrejmosťou je aj séria testov na okruhoch v Miramas na juhu Francúzska, na vysokorýchlostnom okruhu v Talladege v americkom štáte Alabama a nechýba ani slávny Nürburgring.

X5 v generácii G05 má priniesť úplne novú technológiu zavesenia, systému Adaptive M Suspension Professional a po prvýkrát aj aktívne riadenie.

Nová generácia obľúbeného SAV od BMW by mala prísť namiesto faceliftu už po piatich rokoch od predstavenia jej predchodcu.

https://www.youtube.com/watch?v=0BAx5Nxg8Vk

Zdroje: BMWstartstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJBMW
Predchádzajúci článokČo sa stane, keď do nádrže nalejeme alkohol ?
Nasledujúci článokBratislavský autobus skončil po hrozivo vyzerajúcej nehode za zvodidlami