startstop

V Mníchove začali testovať nové BMW X5

nové BMW X5

Včera sa nové BMW X5 testovalo na polárnom kruhu a dnes sa už preháňa po okruhu Nürburgring. Jazdné skúšky nástupcu súčasnej generácie X5 testujú odolnosť a všestrannosť na celom svete.

Nové BMW X5 sa v súčasnosti podrobuje náročnému a rôznorodému programu testov, ktorý je súčasťou vývoja modelového radu. Prototypy musia obstáť v testoch vo všetkých svetových podnebných pásmach a zvládnuť všetky typy terénu.

BMW novú X5 testuje na celom svete. Od zimného testovacieho centra v Arjeplogu vo Švédsku, cez štrkoviská v Južnej Afrike až po púštne duny v USA. Vozidlá tak sú vystavené ako maximálnemu chladu, tak aj obrovskej horúčave.Samozrejmosťou je aj séria testov na okruhoch v Miramas na juhu Francúzska, na vysokorýchlostnom okruhu v Talladege v americkom štáte Alabama a nechýba ani slávny Nürburgring.

X5 v generácii G05 má priniesť úplne novú technológiu zavesenia, systému Adaptive M Suspension Professional a po prvýkrát aj aktívne riadenie.

Nová generácia obľúbeného SAV od BMW by mala prísť namiesto faceliftu už po piatich rokoch od predstavenia jej predchodcu.

https://www.youtube.com/watch?v=0BAx5Nxg8Vk

Zdroje: BMWstartstop.sk

Exit mobile version