Úprava aj tak dosť luxusných Mercedesov už nie je prioritnou výsadou značky Maybach. Každý vie, že Maybach sa zaoberá zväčša limuzínami. Pickup X by ste v ich ponuke hľadali ťažko. Hlavné slovo tak dostáva poľský úpravca Carlex Design.

Carlex Design bola spoločnosť, ktorá sa dlhú dobu zaoberala autami, v ktorých prešívali interiér do luxusnejších kožených poťahov. Kto chcel mať aj kufor odetý do kože, so svojou prosbou sa obrátil práve na poľského úpravcu. V spolupráci s inými dodávateľmi však momentálne vytvára vlastné tuningové/upravené automobily, ktoré svojou extravaganciou lákajú určite nejedného zákazníka. Ak chcete svoje auto upraviť tak, aby lákalo všetky pohľady a zacvakať za úpravu od Mansory sa vám zdá veľa, práve Poliaci prichádzajú s riešením.

Svetu ukazujú svoj nový Mercedes-Benz X-Class Yachting Edition. Nie každý očakáva, že z mohutného pick-upu dokážete vyčarovať niečo, čo je schopné konkurovať aj tým najluxusnejším limuzínam sveta.

Model X dostal prednú masku spolu s kolesami z modelu S650 Cabrio, ktorý prešiel rukami poľských majstrov pred niekoľkými týždňami. K tomu boli doplnené aj niektoré časti z uhlíkových vlákien. Napríklad kapota, blatníky, či nástavce na korbe. A keďže ide o jachtovú verziu, korba je obložená pravým teakovým drevom, ktoré zvykne bývať na palubách jácht.

Ako už býva zvykom u Carlex Design, interiér bol komplet prerobený. Spoločnosť použila najluxusnejšiu kožu Nappa Porcelain White a Nappa Chocolate Brown. Koža bola aplikovaná na tapacíroch, volante a najmä na nových športových sedadlách Recaro Sportster na mieste vodiča a spolujazdca. Chýbať nemôžu drevenné, alcantarové a kovové detaily. „Its a masterpiece by Carlex“.

Cena však dokáže príjemne prekvapiť. Alebo nie? Za necelých 105-tisíc eur (vrátane auta) si momentálne nekúpite ani G-čkový Mercedes v základnej výbave. Treba však podotknúť, že Carlex Design Mercedes X vychádza z najlacnejšej verzie modelu X. Ak budete chcieť do svojho nového X-ka vložiť novú 1000 W audio sústavu, neváhajte ich osloviť a vaše prianie bude ich rozkazom.

Zdroje: CarlexDesign | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJxclasslimited.com
Predchádzajúci článokJaponský pohľad na dieselgate – Honda Civic 1,6 i-DTEC – TEST
Nasledujúci článokABT RS6-E je hybridný superkombík so štvorciferným výkonom