12.08.2018 sme boli súčasťou ďalšieho ročníka najväčšieho zrazu nemeckých automobiliek v podaní German Cars Meeting, ktorý sa konal v Čunove. Ako to všetko prebiehalo ti teraz priblížime.

Štvrtý ročník tejto akcie bol výrazne odlišný od iných. Ad jedna nekonal sa na tradičnom mieste na Slovakia Ringu ale bol poňatý skôr ako výstava toho najlepšieho. Brány na GCM2018 sa začali otvárať o 10:00hod a prvé automobily začali zaujímať svoje pozície. Následne sa čakalo na ďalších hostí.

Počas poobedia prebiehali súťaže v meraní výfukového ústrojenstva a súťaž o najnižšie auto zrazu. Celý deň panovala uvoľnená a priateľská atmosféra. Chýbať nemohlo ani sexy car wash, ktoré sa konalo v poobedných hodinách. Na záver dňa sa autá zhromaždili a išlo sa na spoločnú spanilú jazdu. Niektoré vozidlá, ako napríklad Audi S1 Quattro, či originálne BMW 520i E34so sirénami vidieť na cestách je priam nemožné.

 

Vecou, ktorá chýbala väčšine ľuďom po minulých rokoch na Slovakia Ringu boli ukážky driftov, či šprinty. Práve tieto disciplíny boli ostatné roky spestrením tohto najväčšieho zrazu nemeckých automobiliek. Organizátorom to samozrejme nezazlievame, každý ročník takéhoto stretnutia sa musí odlišovať niečim od ostatných / od tých predošlých. Do ďalších rokov a akcií želáme veľa šťastia a dúfame, že sa na nich budeme môcť s určitosťou zúčasniť.

Kompletnú fotogalériu nájdete na: GCM

Zdroj: startstop.sk | german-cars-meeting.com

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNasledujúca generácia Audi A3 sa ponesie v duchu väčších súrodencov
Nasledujúci článokPRVÁ JAZDA: Faceliftovaná Škoda Fabia