Mitsubishi L200 láka na svoju premiéru už tento rok. Japonský konkurent Nissanu Navara, Fordu Ranger či Mercedes-Benz triedy X nám odhaľuje dizajn novej generácie obľúbeného pick-upu!

Už  viac ako 40 rokov vyrába automobilka Mitsubishi Motors masívne a nepoddajné pick-upy, ktoré sú oceňované ich majiteľmi po celom svete pre ich odolnosť a úžitkové schopnosti v kombinácii s komfortom typickým skôr pre osobné vozidlá. Vyrobených bolo viac ako 4,7 milióna vozidiel v piatich generáciách modelov typu L200/TRITON, v rôznych karosárskych verziách a úpravách. Mitsubishi L200 je kompaktný pick-up, ktorý od roku 1978 vyrába japonská automobilka Mitsubishi Motors. Pôvodne bol v Japonsku známy ako Mitsubishi Forte, kde sa pod týmto názvom predával v rokoch 1978 až 1986, pričom vtedy len s poháňanou zadnou nápravou. O dva roky neskôr sa začala vyrábať aj verzia s pohonom všetkých štyroch kolies.

Teraz pomaly nastáva čas začať ďalšiu kapitolu príbehu L200/TRITON. Skonštruovaná a navrhnutá tak, aby bola ešte odolnejšia než doposiaľ. Nový model L200 má zvýšený výkon, funkčnosť, životnosť, bezpečnosť ako aj úroveň spracovania materiálov v interiéri. Odolnosť novej L200 bola overená náročným testovaním v reálnych podmienkach a pri jej vývoji bola zohľadnená aj spätná väzba získaná od majiteľov jej predchádzajúcich generácií v rôznych krajinách po celom svete.

Mitsubishi Motors za viac ako sto rokov praxe v automobilovom priemysle viackrát preukázala ctižiadostivý a často aj prelomový prístup v rámci rozvoja nových automobilových segmentov a priekopníckeho zavádzania najmodernejších technológií. Stratégia značky Mitsubishi, tesne prepojená s genetickou výbavou Mitsubishi Motors, osloví ambiciózneho a náročného vodiča pripraveného dať zbohom zaužívaným predstavám a chopiť sa zmeny. V súlade s týmto mentálnym postojom predstavila Mitsubishi Motors v roku 2017 svoju novú stratégiu značky, vsadenú do sloganu „Drive your Ambition“ – spájajúcu individuálnu mobilitu a schopnosť pozerať dopredu, v súlade s vytrvalým dialógom medzi značkou a jej zákazníkmi.

Automobilka Mitsubishi Motors je dnes odhodlaná priebežne investovať do nových pokrokových technológií, atraktívneho dizajnu a vývoja produktov s cieľom ponúkať zákazníkom po celom svete zaujímavé a originálne nové vozidlá. Nová Mitsubishi L200/TRITON bude odhalená 9. novembra 2018.

Zdroje: motor1 | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMercedes-Benz predstavuje plug-in hybrid v nečakanej kombinácii s dieselovým agregátom
Nasledujúci článokBMW X7 oficiálne – najluxusnejšie a najväčšie SUV mníchovskej automobilky