startstop

Nové Mitsubishi L200 zachytené na špionážnych fotkách!

Nové Mitsubishi L200 zachytené na špionážnych fotkách!

Mitsubishi L200 láka na svoju premiéru už tento rok. Japonský konkurent Nissanu Navara, Fordu Ranger či Mercedes-Benz triedy X nám odhaľuje dizajn novej generácie obľúbeného pick-upu!

Už  viac ako 40 rokov vyrába automobilka Mitsubishi Motors masívne a nepoddajné pick-upy, ktoré sú oceňované ich majiteľmi po celom svete pre ich odolnosť a úžitkové schopnosti v kombinácii s komfortom typickým skôr pre osobné vozidlá. Vyrobených bolo viac ako 4,7 milióna vozidiel v piatich generáciách modelov typu L200/TRITON, v rôznych karosárskych verziách a úpravách. Mitsubishi L200 je kompaktný pick-up, ktorý od roku 1978 vyrába japonská automobilka Mitsubishi Motors. Pôvodne bol v Japonsku známy ako Mitsubishi Forte, kde sa pod týmto názvom predával v rokoch 1978 až 1986, pričom vtedy len s poháňanou zadnou nápravou. O dva roky neskôr sa začala vyrábať aj verzia s pohonom všetkých štyroch kolies.

Teraz pomaly nastáva čas začať ďalšiu kapitolu príbehu L200/TRITON. Skonštruovaná a navrhnutá tak, aby bola ešte odolnejšia než doposiaľ. Nový model L200 má zvýšený výkon, funkčnosť, životnosť, bezpečnosť ako aj úroveň spracovania materiálov v interiéri. Odolnosť novej L200 bola overená náročným testovaním v reálnych podmienkach a pri jej vývoji bola zohľadnená aj spätná väzba získaná od majiteľov jej predchádzajúcich generácií v rôznych krajinách po celom svete.

Mitsubishi Motors za viac ako sto rokov praxe v automobilovom priemysle viackrát preukázala ctižiadostivý a často aj prelomový prístup v rámci rozvoja nových automobilových segmentov a priekopníckeho zavádzania najmodernejších technológií. Stratégia značky Mitsubishi, tesne prepojená s genetickou výbavou Mitsubishi Motors, osloví ambiciózneho a náročného vodiča pripraveného dať zbohom zaužívaným predstavám a chopiť sa zmeny. V súlade s týmto mentálnym postojom predstavila Mitsubishi Motors v roku 2017 svoju novú stratégiu značky, vsadenú do sloganu “Drive your Ambition” – spájajúcu individuálnu mobilitu a schopnosť pozerať dopredu, v súlade s vytrvalým dialógom medzi značkou a jej zákazníkmi.

Nové Mitsubishi L200 zachytené na špionážnych fotkách!

Automobilka Mitsubishi Motors je dnes odhodlaná priebežne investovať do nových pokrokových technológií, atraktívneho dizajnu a vývoja produktov s cieľom ponúkať zákazníkom po celom svete zaujímavé a originálne nové vozidlá. Nová Mitsubishi L200/TRITON bude odhalená 9. novembra 2018.

Zdroje: motor1 | startstop.sk

Exit mobile version