Bolo obdobie, kedy sme sa na mimozemských dizajnoch a neobyčajných tvaroch existujúcich áut mohli iba smiať a pokračovať v našich životoch. Potom sa ale ukázalo, že niektoré extrémne koncepty automobilových značiek sa zmenili na skutočnosť. Stanú sa teda tieto náčrty BMW pick-upu hmatateľnou myšlienkou?

Videli sme už Mercedes-Benz v podaní pick-upu, vysokovýkonné hatchbacky či SUV v podaní kupé. X-Tomi Design práve odhalil svoju predstavu o tom, ako by vyzeral pick-up v podaní BMW X7. Ak ten pravý človek v BMW uvidí toto vykreslenie BMW X7, mohol by to byť podnet k tomu, aby konkurovali Mercedesu.

Elektrická modrá skala navrhnutá ako pick-up vyzerá omnoho potešiteľnejšie pre oči ako by sa mohlo zdať. Zatiaľ ale nejestvujú žiadne informácie o tom, že by sa tento výzor uchytil aj v továrenskej produkcii. Nebudeme však prekvapení, ak by BMW predstavilo taký model, ktorý by na seba prebral podobné nadpriemerné fazóny ako Mercedes-Benz AMG GLS63. Pamätáte si ešte, keď bola myšlienka na M-kovú X5 iba smiešna rozprávka? A hľa, dnes je to realita…

Model X8 je ďalším výstavným modelom, ktorý je logickým doplnkom rozrastajúceho sa radu X. Síce nie je potvrdené, že je na ceste do reality, ale aj tak si myslíme, že časom sa ukáže na nejakom predstavení. Náčrt firmy X-Tomi by mohol byť presne to, ako by mohla vyzerať skutočnosť verzie X8 xDrive40i.

BMW X8? Takto by vyzeralo športové kupé postavené na platforme mastodonta

Rovnako, ako v prípade modelov X5 a X6, toto masívne kupé by zdieľalo dizajnérsky jazyk s modelom X7 a navyše dizajn zadku s malou prémiovou triedou. S toľkými nepotvrdenými typmi a dizajnmi, ktoré si nájdu cestu na trh, by sme mohli predpokladať, že BMW už je na ceste k budovaniu všetkých týchto modelov. Možno, že X-Tomi by mohol vytvoriť ďalší model M3 s hypotetickou V8 pod kapotou, len aby sa obnovila rovnováha sily. Každopádne, v prípade odhalenia ďalšieho smerovania radu X budeme informovať.

Zdroje: motor1startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTakto by to vyzeralo, ak by spolupracovali netradičné automobilky
Nasledujúci článokKrásny Audi e-tron GT koncept predznamenáva budúcnosť štyroch kruhov