startstop

Slovenský projekt Rally radosti, 3 dni s luxusnými autami pre pomoc deťom!

Luxusné a rýchle autá sa spoja pre dobrú vec. Charitatívna jazda naprieč Slovenskom sa bude konať v dňoch 7.- 9. júna 2019 a je vítaný každý, kto chce pomôcť deťom s onkologickými ochoreniami.

Ak si si chcel niekedy pozrieť rýchle autá zblízka a zatiaľ si nemal príležitosť, toto je perfektná šanca pre teba. Okrem toho môžeš prispieť na dobrú vec a pomôcť deťom, ktoré majú život náročnejší. Celá akcia, ktorá bude trvať tri dni, sa uskutoční pod záštitou občianskeho združenia Rally Radosti.

Charitatívna jazda sa začne už v piatok 7. júna na námestí v Trnave a skončí 9. júna parkingom v Trenčíne. Počas celých troch dní budeme môcť vidieť kolónu tridsiatich luxusných áut brázdiť slovenské cesty, ktoré povedú cez Trnavu, Banskú Bystricu, Košice, Poprad, Žilinu a Trenčín.

Detailnejšie informácie o zastávkach sa dozvieš neskôr na facebooku alebo instagrame RALLY RADOSTI. Tak neseď doma, príď si vychutnať slnečné počasie a nechaj na mieste kúsok zo seba, že si pomohol nejakej rodine a nemyslel iba sám na seba. Očakáva sa 100% prívetivej atmosféry, takže ver, že bez úsmevu neodídeš.

Chceš pomôcť?

Občianske združenie už 1. mája zverejní číslo transparentného účtu, na ktorý bude možné do ukončenia Rally Radosti prispievať. A to akoukoľvek sumou. Na námestiach bude navyše pripravená aj klasická zaplombovaná offline kasička, takže bude môcť prispieť naozaj ktokoľvek.

Ak sa chceš ale zúčastniť, môžeš vyplniť žiadosť o registráciu a možno aj tvoje auto uvidíme v júnovej kolóne. Účastnícky poplatok do kolóny je vo výške 300 EUR, takže budeš medzi prvými dobrovoľnými prispievateľmi a ambasádormi tohto dobročinného projektu.

Kto to ale všetko vymyslel? Takto to dopadne, keď sa stretnú štyria kamaráti – Peter Jakabovič, Daniel Čačala, Daniel Minárik a Michal Krajčír. Za svoj cieľ si v mene občianskeho združenia kladú spojiť príjemné s užitočným. A my sme za!

Nápad usporiadať Rally Radosti a prísť s niečím väčším prišiel postupne. Spočiatku som začínal organizovať menšie akcie na pomoc jednotlivcom na Západnom Slovensku, avšak postupná podpora kamarátov a ich širšieho okolia ma povzbudila, aby sme dali dokopy väčší tím a skúsili spraviť niečo väčšie. A tak sa po mnohých stretnutiach a hodinách vymýšľania, organizovania a dohadovania zrodila RALLY RADOSTI,“ vysvetľuje Peter Jakabovič, zakladateľ občianskeho združenia OZ RALLY RADOSTI a dodáva: „Verím, že vďaka RALLY RADOSTI dokážeme tentoraz zozbierať oveľa viac peňazí a pomôcť tak oveľa viac rodinám, ktoré to potrebujú.

Zakrúžkuj si teda v kalendári  druhý júnový víkend a príď sa ukázať. Tešíme sa na teba!

Exit mobile version