startstop

Elektrický Mustang Mach E odhalený – a to ešte pred premiérou!

Elektrický Mustang Mach E nechtiac odhalil takmer všetky detaily ešte pred svojou oficiálnou premiérou.

Ford Mustang Mach E má totiž už dostupnú webovú stránku, na ktorej si ho môže zákazník objednať. Takže základnú vec už vieme. Je ňou cena. Tá začína na hranici 59 900 dolárov.

Samozrejme Ford  si neodpustil ani nálepku GT. Toto prevedenie bude dodávané s pohonom všetkých štyroch kolies. Z 0 na 100 km/hod zrýchli za 3,5 sekundy.

Pokiaľ ide o dojazd, tak pri verzii GT, čo je najvyšší výbavový stupeň, by mal byť takmer 380 kilometrov. A taká California Route 1 síce vyštartuje z pokoja na 100-vku až za 6 sekúnd, ale celkový dojazd má o sto kilometrov väčší. Dojazd závisí aj od pohonu, ktorý si zákazník zvolí.

Auto má batožinový priestor s celkovým objemom 821 litrov, z čoho 136 litrov bude umiestnených vpredu – kufre sú totiž dva. Po sklopení zadných sedačiek sa objem zadného zvýši na 1700 litrov.

V interiéri by mali byť dva digitálne displeje, jeden pred vodičom a druhý v stredovej konzole. Kompletný informačný systém umiestnený v strede palubnej dosky sa až nápadito podobá na systém v Tesle Model 3.

Nové Mitsubishi L200 – pickup, ktorý spája dva svety

Zdroj: Ford CarBuyer

Exit mobile version