Opel opäť nesklamal. Moderné kombi s novými technológiami sa predvedie na autosalóne v Ženeve, ktorý sa bude konať v marci. Opel Insignia Sports Tourer prináša spojenie všestrannosti kombi s elegantným vzhľadom.

 

Táto novinka na trhu očarí už zvonku. Moderný štýl zvýrazní dizajnové prvky. Svetlomety majú tvarovaný profil, ktorý môžeme nazvať štýlovejším. Hmlové svetlá sú položené tentokrát nižšie, než inokedy. Zadné svetlá s diódami LED pridajú autu jedinečný svetelný postoj. Pri prevážaní väčšieho množstva batožiny vám veľký úložný priestor určite padne vhod. Zásluhou zadných dvier, ktoré sú výklopné, sa vám sem batožina bude nakladať oveľa jednoduchšie. Pokiaľ by vám plocha 540l nestačila, sklopením sedadiel vznikne ešte väčší batožinový priestor v pomere 60:40.  Vo svete áut s klasickými proporciami Insignia Sports Tourer vyniká pred ostatnými. Je to vodca vo všetkých ohľadoch.

Vozidlo dlhé 4986mm pridá komfort aj interiéru. Vďaka týmto rozmerom sa pasažieri vo vnútri budú cítiť veľmi pohodlne. Okrem iného ich určite očarí aj vnútorný vzhľad. Kvalita a dizajn sa odzrkadlili aj v tejto časti. Stredom pozornosti môže byť  prístrojový panel, ktorý je v tvare krídla a plynulo prechádza do panelov dverí. Sedadlá z pravej kože dotvárajú cestujúcim pocit luxusu. Súčasťou voliteľnej výbavy sú športové sedadlá, ktoré sú priam excelentné pre ergonómiu. Ich nastavenia umožnia optimálne si upraviť polohu sedenia tak, aby aj tá najdlhšia cesta ubehla rýchlo a cítili ste sa pri tom komfortne. Funkcia vyhrievania a vetrania sedadiel je pri takomto kúsku takmer samozrejmosťou. Volant, ktorý je taktiež potiahnutý okúzľujúcou kožou má takisto toto poslanie. Po príchode zo zimy vám tak nebude robiť problém udržať ruky na volante. Tento nový model vám pomocou pokročilého parkovacieho asistenta umožní jednoduchšie parkovanie. Využíva pri tom predné a zadné senzory, ktoré vedia nájsť vhodné parkovacie miesto a následne vás doňho navigovať.  Moderné technológie nezaostávali a vyniknú aj pri informačnom centre vodiča-  pri obrazovke. Tá ma uhlopriečku 8˝ a nižšie umiestnenú dotykovú časť. Spolu s ovládacími prvkami na volante očarí nejedného záujemcu.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVolvo definuje luxus novým kombi V90
Nasledujúci článokBMW M760Li xDrive