startstop

Honda predstavuje úplne novú generáciu HR-V s hybridným pohonom

Honda prináša úplne nový hybridný model HR-V a smeruje k plnej elektrifikácii svojich bežných modelov v Európe

Honda predstavuje novú generáciu modelu HR-V, ktorá je už štandardne vybavená pokrokovým hybridným pohonom e:HEV a je v súlade s filozofiou značky Honda, ktorá chce svojim zákazníkom prinášať modely s plynulým a čistým dizajnom. Honda HR-V so sebou prináša špičkový priestor v rámci svojej triedy a vysokú úroveň komfortu. Nové kompaktné vozidlo triedy SUV je posledným kúskom do mozaiky, ktorú si Honda stanovila ako svoj cieľ v rámci Európy – elektrifikácia všetkých bežných modelov do roku 2022. Zákazníci si však na prvé modely musia počkať, avšak už teraz je možné sa v prípade záujmu zaregistrovať.

Honda HR-V e:HEV 2021
Nové technológie, maximálna bezpečnosť a priestrannosť

Japonská spoločnosť Honda predstavila najhorúcejšiu generáciu svojho úspešného kompaktného SUV vozidla HR-V, ktorý prvýkrát v histórii je už v rámci sériovej výbavy vybavený výkonným a najmä pohotovým hybridným hnacím ústrojenstvom s názvom e:HEV. Honda stavila na hybridnú technológiu a pridala aj veľké množstvo bezpečnostných a technologických prvkov, ktoré sú priamo zakomponované do elegantnej a zároveň odvážnej a vyzívavej formy. Silueta Honda HR-V v tvare SUV kupé vylepšuje svoj už doteraz veľkorysý priestor a prináša maximálny komfort pre posádku.

Model HR-V, ktorý bude pre zákazníkov k dispozícii koncom tohto roku je momentálne najnovším prírastkom do rodiny Honda a nesie označenie e:HEV (hybridné elektrické vozidlo) a priamo technológiou nadväzuje na inovovaný model CR-V a modely Jazz, ktoré boli svetu predstavené v roku 2020. Model HR-V je ďalším krokom značky posunúť sa k úplnej elektrifikácii svojich modelov do roku 2022.

Honda HR-V e:HEV 2021
Prémiová kvalita a moderný dizajn

Nový model HR-V je presvedčivým spojením prémiového štýlu SUV a unikátnej priestrannosti, čo podčiarkuje dômyselné prepojenie hybridných komponentov hnacieho ústrojenstva vozidla. Vďaka skvelej práci inžinierov si Honda HR-V v porvnaní so svojim predchodcom zachováva maximálny a špičkový vnútorný priestor pre štyroch dospelých, ktorí si môžu vychutnávať maximálny priestor a komfort počas jazdy vo vozidle.

Interiér Hondy HR-V pôsobí kvalitne a prémiovo, čoho dôkazom sú aj použité materiály. Moderné tkaniny a mäkké plasty dotvárajú pocit moderného, minimalisticky estetického interéru. Horizontálny pohyb prístrojovej dosky je výsledkom veľkej prehľadnosti a ergonómie intreriéru, pričom dizajnéri si dali záležať na umiestnení každého prvku tak, aby ešte viac prispieval k pocitu priestrannosti vo vnútri vozidla. Pocit vzdušnosti je umocnený novým systémom difúzie vzduchu, ktorý vytvára porciu čerstvého vzduchu pre pasažierov a je vháňaný do kabíny vozidla prostredníctvom prieduchov v tvare písmena L, ktoré sú umiestnené v horných rohoch palubnej dosky.

Vďaka kompaktnej technológii hnacej sústavy a usporiadaniu stredovej nádrže, si nový model HR-V zachováva aj všestranné sedadlá Magic Seats, ktoré sú známe svojou jedinečnou flexibilitou. Sedadlá je možné sklopiť na plocho, teda “fold-flat” ale je možné ich aj vyklopiť úplne nahor “flip-up” v závislosti od požiadaviek na nákladný priestor vozidla a vyťažiť tak maximálnu mieru úžitku z batožinového priestoru.

Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021

Nová Honda HR-V je zase o niečo lepšia a svojou skvelou a bohatou výbavou, použitými technológiami, prémiovým dizajnom, japonskou precíznosťou a vysokou mierou bezpečnosti zaujme pevné miesto medzi svojimi konkurentmi z radov vozidiel SUV.

Exit mobile version