startstop

Automobilka SsangYong spúšťa predaj modelu Rexton na slovenskom trhu !

SsangYong oficiálne začína predaj nového modelu Rexton na slovenskom trhu už od dnes. Čím všetkým sa môže pochváliť ?

Nový model Rexton prešiel výraznými úpravami a vylepšeniami, čo sa týka exteriéru a rovnako aj interiéru. Na prvý pohľad pôsobí moderne a ozaj robustne aj hlavne, kvôli vysokej prednej časti a veľkej maske chladiča. Predné LED svetlomety sú tiež umiestnené vysoko. Okrem iného disponuje aj úplne novými technológiami a považuje sa za vlajkovú loď kórejskej značky SsangYong. Rexton dostal najmodernejších asistentov, ktorý pridávajú na bezpečnosti a aj na komforte jazdy. Samozrejme pri jeho veľkosti nechýba ani pohodlie, mimoriadne veľký batožinový priestor a k dispozícii je až 7 miest na sedenie.

V ponuke je Rexton dostupný v dvoch výbavách Clever a Premium. Obe možnosti sú vybavené bohatou štandardnou výbavou ako napríklad pohon všetkých kolies, 8-stupňová automatická prevodovka, automatická dvojzónová klimatizácia, kožené sedadlá a LED svetlomety. Podľa informácii sa výbava ale dá ďalej rozšíriť rôznymi paketmi.

Čím sa ale výbavy líšia?

Výbava Premium v porovnaní s verziou Clever, ponúka napríklad 9,2-palcovú dotykovú obrazovku infotainmentu so smart audio multimédia systémom. Apple CarPlay a Android Auto sú súčasťou tiež. 12,3-palcová FULL HD LCD prístrojová doska a taktiež celý interiér je v prevedení prešívanej koži. Predné sedadlá sú aj ventilované. Interiér má k dispozícii aj ambientné osvetlenie, ktoré sa do interiéru skutočne hodí. Vo výbave Premium sú v ponuke aj 18-palcové kolesá. V tomto zostavení 5-miesta verzia začína na cene 39.990€ a 7-miestna verzia od 40.630€.

Motorizácia a cena

Rexton ukrýva pod prednou kapotou aj nový a silnejší naftový motor 2.2 e-XDI s výkonom 149 kW (202 koní) s točivým momentom 441 Nm a 8-stupňovou automatickou prevodovkou. U nás na slovenskom trhu cena modelu Rexton štartuje na 34.990€ s DPH vo výbave Clever. Za túto cenu ponúka pohon všetkých kolies a bohatú štandardnú výbavu so spomínanou 8-stupňovou automatickou prevodovkou a 5 miest na sedenie. Pri 7-miestnej verzii vo výbave Clever cena štartuje na 35.630€.

Akčný model Premium+

V rámci spustenia predaja  ponúka SsangYong akčný model Rexton Premium+, ktorý je postavený na verzii Premium. V tejto ponuke je dostupný pre zákazníkov aj paket Premium+ v cene 2.700€ zadarmo. Ďalej obsahuje napríklad 360 stupňovú kameru, elektrické ovládanie piatych dverí, pamäť nastavenia elektrických vonkajších spätných zrkadiel a tiež pamäť sedadla vodiča, detekcia slepého uhla, systém udržania v jazdnom pruhu, varovanie pre bezpečné vystúpenie z vozidla a na koniec slnečné roletky pre okná na zadných sedadlách. Model Premium+ je dostupný od 39.990€.

 

Exit mobile version