Domov Lifestyle Toto je 10 najkrajších interiérov áut v roku 2021. Súhlasíte s výberom?

Toto je 10 najkrajších interiérov áut v roku 2021. Súhlasíte s výberom?

Hyundai Tucson

Nový Tucson mnohých prekvapil svojským dizajnom. Rovnako to platí aj v kabíne. Jemné detaily, digitálne budíky či displeje. Sami sme sa o tom presvedčili, keď sa nový Tucson objavil na test v našej redakcii. Interiér sa im naozaj podaril, naše dojmy z celého auta nielen interiéru si môžete prečítať v recenzii. 

Jeep Grand Cherokee L

Celkovo si nový Grand Cherokee vybudoval pozornosť a pôsobí veľmi luxusne. Jedná sa o technologicky najvyspelejšiu generáciu Grand Cherokee v histórii. Interiér je ešte viac prepracovaný a ponúka najmodernejšie funkcie.

Land Rover Defender

Land Rover mal vždy zaujímavý dizajn svojich modelov. Platí to aj pri novom Defendri, ktorý má jedinečný interiér rovnako aj moderne spracovaný. Nuž stále sa zachovali tradičné prvky značky. Vonkajší a vnútorný dizajn dokonale spolu ladia.

Samotný interiér nového Defendru 5 tvorí kožené čalúnenie Ebony Windsor. Štvorramenný volant je vylepšený vencom z materiálu Alcantara a dopĺňajú ho radiace páčky s príjemnou matnou chrómovou úpravou, ktoré sú jedinečné pre modely V8. Kryty airbagov a radiacu páku pokrýva koža. Aby ste nezabudli v akom aute sedíte, pripomenú vám to osvetlené prahové lišty s nápisom V8.

Mitsubishi Outlander

Automobilka to posunula o level vyššie s interiérom Outlanderu. Aj pri prijateľnej cene tento interiér pôsobí prémiovo a luxusne. Interiér nového Outlanderu je prepracovaný do každého detailu, tak aby poskytoval luxusný zážitok a komfort. Vynikajúce odhlučnenie kabíny, vyhrievanie aj zadných sedadiel, elektricky ovládateľné predné sedadlá v 8 smeroch s pamäťovou funkciou prepojenou s kľúčmi. Pokročilá technológia s 12,3“ displejom s digitálnym ovládačom a zabudovanou navigáciou alebo aj s funkciou CarPlay aj to sa nachádza v novom Outladeri.

Mercedes Triedy S

Na záver to najluxusnejšie. Nová Trieda S získala veľa luxusných funkcií aj vďaka ktorým je práve v tomto rebríčku. Nechýbajú masážne programy pre pohodlné cestovanie alebo 4D audiosystém pre kvalitné počúvanie hudby a mnoho ďalších moderných asistentov.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 2.2 / 5. Počet hodnotení 11

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
Predchádzajúci článokTEST Seat Arona Xcellence 1.0 TSi – auto za rozumnú cenu
Nasledujúci článokRolls-Royce Ghost Black Badge. Luxus na úplne inej úrovni.