Netrvalo dlho a automobilka Hyundai oficiálne predstavila aj kombi verziu i30

Nová i30 vo verzií kombi sa predstaví na Ženevskom autosalóne, oficiálne snímky máme však k dispozícií už teraz. Kombi nás prekvapil vzhľadom nápadne podobným Mercedesu CLA Shooting Brake, najmä v zadnej časti. Úzky bočný pás okien je veľmi pekným dizajnovým prvkom. Podľa slov dizajnéra automobilky, nové línie sú nadčasové a dodajú novej i30 serióznejší a mladistvejší vzhľad.

Hneď na úvod nás zaujímal batožinový priestor, ten bude veľmi dôležitý pre novú i30 v boji s konkurenciou najmä u Slovenského zákazníka. Jeho základná hodnota 602 litrov a 1642 litrov po sklopení zadných sedadiel je v skutku obdivuhodná. Pre porovnanie Škoda Octavia combi má 610/1740 litrov. Rozmery i30 kombi : dľžka 4585 mm, šírka 1795 mm, výška 1465 mm a rázvor 2620 mm.

Motory pre novú i30 kombi zatiaľ ešte niesu zverejnené, predpokladá sa však že ponuka bude totožná s hatchbackom. i30 však nekončí čo sa týka modelových verzií pri kombi, neskôr sa môžme tešiť na fastback a nadupanú verziu i30 N ktorá by mala disponovať výkonom tesne pod 300 koní.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST – BMW X1 1.8i sDrive
Nasledujúci článokRapid po facelifte dostal nový 1.0 TSI