Domov News Vin Diesel naznačil, že Rýchlo a zbesilo by sa nemuselo skončiť jedenástym...

Vin Diesel naznačil, že Rýchlo a zbesilo by sa nemuselo skončiť jedenástym dielom

Už zajtra čaká Slovensko predpremiéra desiateho pokračovania filmovej série Rýchlo a zbesilo. Záverečným filmom sa mal stať ten s poradovým číslo jedenásť, Vin Diesel ale v poslednom rozhovore naznačil, že by tomu tak nemuselo byť.

Záver obchodne a divácky úspešnej filmovej série mal vyvrcholiť dvoma filmami s poradovými číslami 10 a 11. Vin Diesel si však myslí, že veľkolepí záver by si zaslúžiť dostať aj trilógiu. Herec to povedal v rozhovore počas premiéry Fast X v Ríme. Súhlasne mu prikyvovala aj herečka a jeho filmová partnerka Michelle Rodriguez.

Na scenári jedenásteho filmu sa podieľajú Christina Hodson (Bumblebee, Harley Quinn: Birds of Prey) a Oren Uziel (The Lost City). Režisérom bude Louis Leterrier, ktorý už stál pri kormidle Fast X. O nakrútení dvanásteho filmu zatiaľ nepadlo definitívne rozhodnutie. Producenti sa pravdepodobne rozhodnú po úspechu, resp. neúspechu filmu Fast X, ktorý sa tvoril s rozpočtom až 340 miliónov dolárov.

Vin Diesel

Ešte jeden trailer

V hre sú aj spin-offy v duchu Hobbs & Shaw. Ich pokračovanie závisí od Dwayna Johnsona, ktorý má podľa režiséra Davida Leitcha “nabitý program”. Ak by sa tvorcovia rozhodli natočiť aj dvanásty diel, tieto vedľajšie filmy sa pravdepodobne odsunú na vedľajšiu koľaj.

Tesne pred premiérou sa Fast X pripomína ďalším, 4 a pol minútovým trailerom. Opäť na diváka čaká množstvo akčných scén, nadupaných áut, veľkých výbuchov, lesklých svalov a odkazov na rodinu.

FAST X | Final Trailer

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokČesi chcú zvýšiť ceny diaľničných známok, do dvoch rokov im ale pribudnú stovky nových…
Nasledujúci článokRozdávajú Servisný voucher v hodnote 240 €. Spĺňate podmienky?