startstop

LEGO Lamborghini Sián v životnej veľkosti. Uvidíte ho v…

Foto: LEGO

Alza.sk v spolupráci so spoločnosťou LEGO predstaví zákazníkom na Slovensku jedinečný model Lamborghini Sian z kociek LEGO v reálnej mierke 1:1. Expozícia sa bude nachádzať v bratislavskom nákupnom centre OC Nivy od 10. decembra 2023 do 4. januára 2024.

Model LEGO Lamborghini Sián bude v nákupnom centre vystavený len pár týždňov potom, čo tu Alza.sk otvorila svoj prvý kamenný showroom so stavebnicami LEGO. Ten funguje ako obchodno – predajná zóna s možnosťou okamžitého nákupu produktov. „Otvorenie prvého LEGO obchodu v showroome Alzy v OC Nivy v Bratislave je symbolom neobyčajnej spolupráce medzi našimi spoločnosťami. Prinášame inovatívny spôsob, ako diferencovať ponuku Alzy a poskytnúť zákazníkom jedinečný zážitok pri nákupe stavebníc LEGO. Máme obrovskú radosť, že práve pred našim showroomom si budú môcť zákazníci prezrieť model Lamborghini Sián v mierke 1:1,“ hovorí Martin Hadraba, divízny riaditeľ nákupu a predaja Alzy.

Stavebnica LEGO Lamborghini Sián v mierke 1:8. Foto: LEGO
Stavba trvala vyše 8000 hodín

Pre spoločnosť LEGO je blízky kontakt so zákazníkom jedným z kľúčových pilierov dlhodobej stratégie. Dostupnosť stavebníc a pozitívny zážitok z procesu nákupu vníma ako dôležitú súčasť misie, ktorá spočíva v inšpirovaní a rozvoji staviteľov zajtrajška, teda detí. „Vďaka spolupráci s Alza.sk vieme zákazníkom ponúknuť široký sortiment produktov priamo v showroome a tiež priniesť nezabudnuteľné zážitky, ako je táto expozícia modelu LEGO Technic Lamborghini Sián v reálnej mierke 1:1. Tento jedinečný model auta je zostavený z viac ako 400 000 kociek LEGO Technic. V továrni v Kladne v Českej Republike na ňom pracovali 8 660 hodín. Model je dôkazom toho, že s kockami LEGO sa dá postaviť čokoľvek a že stavanie nemá limity,“ komentuje Iva Ambrožová, riaditeľka marketingu spoločnosti LEGO v ČR a na Slovensku.

Alza zákazníkom ponúka až 20-tisíc rôznych druhov hračiek, z ktorých je viac ako 16,5-tisíc k dispozícii ihneď skladom. Alza ročne predá priemerne 2,6 milióna kusov hračiek. Z toho na Slovensku to je približne 480-tisíc. Stavebnice LEGO sa v Alze radia k najpredávanejším produktom z kategórie hračiek a prekračujú 30 %-ný podiel. Tohtoročným hitom sa stala stavebnica LEGO Harry Potter Domáci škriatok Dobby s viac ako 1 200 predanými kusmi. „Len za posledné dva roky kúpili zákazníci na Alza.sk viac ako 150-tisíc kusov stavebníc LEGO. To svedčí o vysokom dopyte a obľube tejto značky medzi zákazníkmi,“ dopĺňa Andrea Slaná, country manažérka Alza.sk.

Exit mobile version