startstop

Táto štartovacia power banka nakopne aj 4-liter, stojí iba 51 €

Vybitú batériu v aute vám dokáže nahradiť špeciálna powerbanka, takzvaný jump starter, ktorý je praktickým pomocníkom každého motoristu. Kúpiť si ho teraz môžete za zvýhodnenú cenu.

Zimná sezóna je v plnom prúde a situácií, pri ktorých nás auto môže nechať na pospas osudu, pribúda. Jednou z najčastejších príčin kedy auto v zime nechce naštartovať je vybitá alebo zničená autobatéria. V takýchto situácia prichádzajú najčastejšie na rad štartovacie káble, v takomto prípade je však potrebné aj druhé auto. Ochotná pomoc ale nemusí doraziť vždy a hneď a presne v takýchto situáciach oceníte praktický jump starter.

Nie je to len obyčajná powerbanka

Utrai Jump Starter je Štartovacia powerbanka s vysokou kapacitou batérie a schopnosťou naštartovať aj štvorlitrový agregát. Kapacita batérie je na úrovni 8 000 mAh a maximálny poskytovaný prúd dosahuje 1 000 A. Komu by to nestačilo, v ponuke je aj výkonnejšia verzia s dvojnásobným prúdom na úrovni 2 000 A a kapacitou až 30 000 mAh. Bez problémov dokáže naštartovať osemlitrový benzínový motor a šesťlitrový naftový motor.

Obe powerbanky si dokážete teraz kúpiť za skvelú cenu, len vďaka našim kupónom. Objednať si ju môžete Aliexpressu a obávať sa pritom nemusíte ani o dodanie, kedže zariadenia budú expedované priamo z európskeho skladu. Neprekvapia vás tak žiadne colné poplatky navyše a u vás doma bude približne do 3-7 pracovných dní.

Utrai 1000A link na nákup tu, pri zadaní kódu: P6EO55LNX1E0 získate extra zľavu 2 €.

Utrai 2000A link na nákup tu, pri zadaní kódu: R5SHRYDVYYDC získate extra zľavu 3 €.

Menšia z dvojice jump štartérov dokáže naštartovať benzínové auto s objemom motora maximálne 4 litre a v prípade naftového motora si poradí s objemom do 2,4 litrov. Na jedno nabitie zvládne táto powerbanka až 40 štartov. Odolá aj teplotným výkyvom funguje pri teplote v rozpätí od -20 do +55 stupňov celzia.

Okrem naštartovania autá si poradí aj s motorkou alebo lodnými motormi, bez problémov nabije aj bežné zariadenia ako mobil, notebook a podobne. Nabíjanie powerbanky je zabezpečené prostredníctvom USB-C portu, no nechýba ani dvojica klasický USB portov či EC-5 port. Na tele zariadenia sa nachádza aj digitálny informačný displej a pracovné LED svetlo. Súčasťou balenia je aj samotný štartovací kábel so svorkami.

Bohaté príslušenstvo

Výkonnejšia Utrai 2000A, ponúka aj bohatšie balenie doplnené o praktické cestovné puzdro do ktorého sa zmestí aj ďalšie príslušenstvo. Súčasťou balenia je samozrejme štartovací kábel, štandardný USB – USB-C kábel, ale aj DC adaptér na cigaretovú zásuvku.

Zariadenie je schopné napájať aj iné zariadenia s 12V sieťou a to vďaka DC portu a spomínanému adaptéru, ktorý je súčasťou balenia.

Exit mobile version