Na YouTube často môžete naraziť na tie najpodivnejšie veci. Ako napríklad na tento duel, v ktorom sa stará Škodovka postaví proti kilometru fólie. Tipnete si víťaza? 🙂

Napadlo vám niekedy, čo sa stane, ak okolo dvoch stromov omotáte kilometer baliacej fólie a rozbehnete sa oproti nej s autom? Že nie? Nevadí. Ale sú medzi nami blázni, ktorí majú podobne šialené sny. Ako napríklad ruský YouTube kanál Garage 54. Ten v svojom najnovšom počine proti fólii postavil starú Škodovku.

Na spiatočnej cesty svojho tripu po Európe sa ruský tím zastavil v Českej republike, kde sa stretol s tvorcom českého YouTube kanálu Vemach. Ten vytvoril zaujímavú sériu videí s názvom Scrimp My Ride, v ktorom nekonečne a obludne modifikuje starú kultovú Škodovku. Okrem iného ju vybavil „nezávislým kúrením“, čo v preklade znamená piecku na drevo, či podomácky robeným tempomatom alebo dokonca vzduchovým podvozkom.

A tú istú Škodovku použil vo svojom videu aj ruský kanál Garage 54. Vyhliadli si dva stromy, ktoré boli od seba vzdialené akurát na to, aby sa medzi ne Škodovka dostala. V prvom teste použili na obalenie stromov len jednu rolku baliacej fólie, no ako sa ukázalo, hlboko podcenili mladoboleslavský zázrak. Až štyri kotúče dokázali milovanú Škodovku zastaviť. No to nie je všetko. Aké by to bolo video o ničení áut bez mnohými nenávideného Fiatu Multipla?

Ak máte obmedzený rozpočet, ale napriek tomu by ste chceli svoju Škodovku obdariť tempomatom, nechajte sa inšpirovať:

Zdroje: carthrottle | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPozrite sa na tento 35-ročný Nissan 240RS, ktorý má nabehaných menej kilometrov ako vaše nové auto
Nasledujúci článokRange Rover Evoque pick-up? Fantázii sa medze nekladú!