startstop

Hyundai Tucson N Line si pozriete už v Bratislave!

Obľúbený model kórejskej značky sa predstaví už tento rok na autosalóne v Bratislave. Pozrite sa s nami na fotografie pripravovanej novinky.

Kompaktné SUV-čko, ktoré si udržiava priazeň zákazníkov už od roku 2005 sa dočká svojho športovejšieho nástupcu. A hneď v dvoch verziách – N Line a N. Európski, teda aj slovenskí priaznivci značky Hyundai, sa dočkajú novej špecifikácie tohto modelu.

Pôjde predovšetkým o oku lahodiace interiérové a exteriérové prvky, ktoré sa budú niesť v duchu motoršportu. Ako prvý vystúpil z radu model i30 N, neskôr doplnený o verziu i30 N Performance, ktorý zožal naozaj obrovský úspech. Aj napriek dlhej histórii sa značka nemohla presláviť lepším autom, ako je toto.

Postupom času sa objavovali informácie, ktoré hovorili o tom, že divízia N a N Line pomaly, ale isto preniká aj pod kožu iného segmentu – a teraz je to tu! Aj keď bližšie informácie zatiaľ poskytnuté neboli, pod kapotou výkonnejšej verzie N by sa mohlo ukrývať viac ako 300 koní!

Tento model je už tak známy po celom svete vďaka svojmu komfortu, priestoru a cene. Po novom, aj ľudia, ktorí majú rodiny či potrebujú väčšie auto na prepravu „nadrozmerných či nezmyselných“ nákladov, dostanú tiež šancu zošliapnuť pedál na svojom SUV-čku.

Test Hyundai Tucson 1,6 TGDi 4×4, facelift mu dodal prémiový vzhľad!

Auto by mohlo dostať športové pneumatiky a nižšie položený podvozok, ktorý ale všetky praktické prvky auta eliminuje. Ale na druhej strane. Čo sa týka ceny a výkonu, Tucson by nemal mať vo svojom obore konkurenta. Jedinečnosť a odvaha by mohli tento „majstrštik“ zaradiť na vedúcu pozíciu všetkých rebríčkov.

Napríklad, Mazda CX-5 si získala celosvetovú, ale aj našu chválu za dynamiku jazdenia, ale 300 koní a ani prejav alebo podanie výfuku mať nikdy nebude. Ona to nepotrebuje. Je to jednoducho milé, rodinné auto s plným komfortom. A takéto predsudky o segmente by mal Tucson rozdrviť na padrť. Podarí sa mu to?

Ak sa budete chcieť presvedčiť na vlastné oči, ako toto športové SUV prežije slovenskú premiéru, príďte sa pozrieť v dňoch 30.04. – 05.05.2019 do Bratislavy na autosalón. My si dovtedy počkáme na ďalšie informácie.

Exit mobile version