startstop

Prémiové technológie už v základe, to je Hyundai i20 a i30 v edícii Cool

Prvky výbavy, ktoré majú na starosti aktívnu a pasívnu bezpečnosť, patria v modeloch Hyundai „i“ k štandardu. Súčasťou filozofie automobilky totiž je, že bezpečnosť má byť dostupná pre každého.

Hyundai Cool

Výhodné edície automobilov sú na Slovensku tradične veľmi obľúbené. Hyundai ich preto pravidelne ponúka aj v rámci populárnych modelových radov i20 a i30. Motoristi tak môžu za zvýhodnenú cenu získať vozidlo, ktoré popri priestrannosti, kvalite dielenského vypracovania a dlhej záruke získajú aj bohatú sériovú výbavu. Moderné technológie, či už z oblasti konektivity, alebo aktívnej a pasívnej bezpečnosti sú tak dostupné za veľmi výhodnú cenu.

Mestský i20 Cool

V triede kompaktných mestských automobilov si model i20 získal pevné miesto vďaka priestrannej kabíne, spoľahlivosti a optimálnemu pomeru medzi cenou a protihodnotou. Edícia Cool, ktorá štartuje na cene  11 690 €, k týmto hodnotám pridáva veľmi dobre namiešanú kombináciu sériovej výbavy. Súčasťou balíka je asistent rozjazdu do kopca, systém na upozornenie opustenia jazdného pruhu aj tempomat s obmedzovačom rýchlosti. Pri parkovaní v meste zasa potešia aj zadné parkovacie senzory a zadná parkovacia kamera. O prepojenie so svetom sa stará multimediálny systém s dotykovým displejom s uhlopriečkou sedem palcov. Vďaka službám Apple CarPlay a Android Auto môžete využívať zobrazenie obsahu smartfónu. Mimoriadne praktické je to napríklad v prípade navigácie. S týmito funkciami tak má vodič k dispozícii aj navigačný systém. O komfortné cestovanie sa postará klimatizácia s manuálnym ovládaním. Aj v prípade akčného modelu samozrejme na vozidlo dostanete záruku na 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov.

Univerzálny i30 Cool

Výbornú protihodnotu za zvýhodnenú cenu automobilka dopraje aj záujemcom o jeho najžiadanejší modelový rad značky – Hyundai i30. Vyberať budete z dvoch verzií karosérie – klasického päťdverového hatchbacku a rodinne ladeného kombi.  Auto dostalo napríklad populárne 16-palcové zliatinové disky kolies, denné LED svietenie, manuálnu klimatizáciu ako aj vyhrievanie predných sedadiel. V oblasti bezpečnosti vám pomôže varovanie pred čelným nárazom s funkciou autonómneho brzdenia, monitorovanie únavy vodiča a  udržiavanie vozidla v jazdnom pruhu. Na svoje si v prípade limitovanej edície prídu aj fanúšikovia smartfónov. Multimediálny systém, ktorý je vybavený dotykovým displejom s uhlopriečkou 8 palcov, spolupracuje som službami  Apple CarPlay a Android Auto. Podobne ako v prípade modelu i20 Cool automobilka nezabudla ani na veľmi praktických pomocníkov pri parkovaní. Priestor za vozidlom vám pomôže monitorovať kombinácia parkovacích snímačov a kamery. Aj k Hyundai i30 Cool dostanete záruku na päť rokov a to bez obmedzenia najazdených kilometrov. Za klasický päťdverový hatchback zaplatíte 14 490 €, ak preferujete priestrannejšie kombi, pripravte si 15 290 €.

Viac informácií o akciových modeloch Hyundai nájdete na stránke: www.hyundai.sk

Nový Hyundai i10 sa ukázal v plnej paráde!

Exit mobile version