startstop

Výhodné financovanie od Hyundai robí modely v edícii PLAY cenovo dostupnejšími

Obľúbené modely Hyundai i30, BAYON a TUCSON v cenovo zvýhodnenej edícii PLAY si teraz môže vďaka výhodnému financovaniu dovoliť takmer každý.

Modely Hyundai v edícii PLAY sa od tých bežných odlišujú okrem bohatšej výbavy aj vizuálne. Ich charakteristickým spoločným znakom sú čierne vonkajšie spätné zrkadlá a čierny poťah stropu interiéru.

Hyundai i30

Hyundai i30 je v edícii PLAY k dispozícii vo všetkých karosárskych verziách. Hatchbackkombi aj fastback sú vybavené 6-stupňovou manuálnou alebo 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou a vychádzajú z výbavy Family. Edícia PLAY však navyše prináša FULL LED predné svetlomety so statickým LED prisvecovaním zákrut, zadné LED svetlá a inteligentný kľúč so štartovacím tlačidlom. Hodnota takejto výbavy je 1 800 €, v edícii PLAY ale za túto výbavu navyše zaplatíte len 900 €.

Hyundai TUCSON

Podobne je na tom aj Hyundai TUCSON. V edícii PLAY vychádza z vyššieho stupňa výbavy Style a v ponuke je s benzínovým motorom 1,6 T-GDi s výkonom 150 koní, 6-stupňovou manuálnou alebo 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou a pohonom prednej nápravy alebo 4×4. V ponuke je aj silnejší motor s výkonom 180 koní v kombinácii so 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou a pohonom všetkých kolies. Súčasťou edície PLAY sú okrem iného aj Dizajn Pack s FULL LED svetlometmi so statickým prisvecovaním zákrut, tmavo lakované 19-palcové zliatinové disky kolies, strecha vo farbe Phantom Black alebo Dark Knight a vrchná lišta okolo bočných okien v čiernej lesklej farbe. Hodnota takejto výbavy je opäť 1 800 €, v edícii PLAY ale za ňu zaplatíte len 900 €.

Hyundai BAYON

Hyundai BAYON v edícii PLAY vychádza z výbavy Family a na výber je buď s atmosférickým benzínovým motorom 1,2i s výkonom 84 koní spojeným s 5-stupňovou manuálnou prevodovkou alebo s preplňovaným benzínovým motorom 1,0 T-GDi s výkonom 100 koní spriahnutým buď so 6-stupňovým manuálom alebo 7-stupňovým automatom. Edícia PLAY obsahuje okrem čiernych spätných zrkadiel a čierneho stropu tiež Winter Pack s vyhrievaním predných sedadiel a volantu, Smart Pack s inteligentným kľúčom so štartovacím tlačidlom a zatmavené zadné okná. Túto výbavu v hodnote 1 000 € získate v edícii PLAY za 500 €.

4 možnosti financovania

Hyundai k týmto modelom ponúka aj výhodné možnosti financovania. Podľa rôznych výšok splátok a ich rozdelenia v čase si spomedzi nich určite vyberie každý podľa svojich potrieb a schopností. Modernou možnosťou je využitie ReFresh paušálu. Najprv si vyberiete konfiguráciu vozidla, dobu financovania (36 alebo 48 mesiacov) a akontáciu v rozsahu 20 až 45 %. Výhodou ReFresh paušálu sú oveľa nižšie mesačné splátky (až o 35 %) ako pri iných typoch financovania. Na konci financovania si vyberiete jednu z možností: vozidlo od vás vykúpi predajca minimálne v hodnote poslednej navýšenej splátky, avšak cena môže byť aj výrazne vyššia vzhľadom na stav a aktuálnu trhovú hodnotu vozidla a rozdiel použijete na akontáciu pri kúpe nového vozidla alebo uhradíte poslednú navýšenú splátku, ktorú môžete aj opätovne financovať.

Druhou možnosťou, ako výhodne financovať vozidlo Hyundai z edície PLAY, je operatívny leasing Hyundai Lease, teda klasický dlhodobý prenájom bez vstupnej investície. Jazdiť na novom vozidle značky Hyundai s nadštandardnou výbavou tak môžete už za stabilnú mesačnou splátku, úplne bez starostí a bez rizika. Operatívny lízing Hyundai Lease sa postará o servis, poistenie a v prípade potreby je dostupná aj komfortná asistenčná služba. Zákazník sa nemusí starať ani o prihlasovanie, vybavenie diaľničnej známky a aj samotné vrátenie vozidla je jednoduché a transparentné. Všetky informácie o leasingu máte kedykoľvek k dispozícii v prehľadnej mobilnej aplikácii.

Ľahké splátky je názov financovania nového modelu Hyundai založeného na rovnomerných mesačných splátkach. Zvolíte si výšku prvej platby, aká vám najviac vyhovuje a čas, počas ktorého budete splácať vozidlo. Pre väčšie pohodlie si môžete splácanie rozdeliť na obdobie od 2 do 5 rokov.

Poslednou, štvrtok alternatívou je financovanie vozidla na pätiny. Je to praktické financovanie, pri ktorom na úvod zaplatíte pätinu kúpnej ceny a z predajne odchádzate s novým vozidlom. Následne uhradíte 4 ročné splátky vo výške jednej pätiny z vozidla. Jediným mesačným nákladom je v tomto prípade komplexné poistenie (povinné zmluvné a havarijné poistenie).

Exit mobile version