Domov Doprava Pod prístavným mostom sa otvoria nové nadjazdy, pribudnú aj obmedzenia

Pod prístavným mostom sa otvoria nové nadjazdy, pribudnú aj obmedzenia

Práce pod prístavným mostom napredujú, už počas víkendu sa otvoria nové nadjazdy, pribudnú však aj ďalšie obmedzenia.

V sobotu 13. júna od 12:00 začne otváranie dokončených nadjazdov mimoúrovňovej križovatky Prievoz. Jedná sa o vetvy Bajkalská – Prístavná a D1 Trnava – Prístavná.
Zároveň sa uzavrie zjazd D1 Trnava – Bajkalská. Ten by mal byť uzavretý do 30. augusta. Komfortne by ste sa tak mali dostať z diaľnice D1 zo smeru od Avionu až do mesta na prístavnú ulicu. Taktiež sa ruší obchádzková trasa od bajkalskej okolo Obi do mesta na prístavnú. Ako informuje konzorcium D4R7.

Zároveň nás počas víkendu čakajú aj dočasné obmedzenia na diaľnici D1. Polícia upozorňuje vodičov na víkendové dopravné obmedzenia. Uzavretý bude tunel Sitina aj diaľnica D1. Ako informovala bratislavská krajská polícia, v piatok od 22:00 do soboty 10:00 a v rovnakom čase v sobotu 13. a nedeľu 14. júna bude uzavretý tunel Sitina. Premávka bude presmerovaná na cestu I/2 – Lamačská cesta, Mlynská dolina.

V sobotu od 23:00 do nedele 1:00 bude úplne uzavretá diaľnica D1 v smere od Prístavného mosta na Most Lafranconi. Obchádzka bude možná po Einsteinovej ulici. V nedeľu od 1:30 do 2:30 úplne uzavrú D1 od Prístavného mosta v smere na Senec. Obchádzka bude možná cez Bajkalskú ulicu.

V nedeľu od 3:00 do 5:00 hod. bude úplne uzavretá aj D1 od Senca v smere na Prístavný most (Ikea). Obchádzka bude možná po Einsteinovej ulici. Polícia vodičov žiada, aby sa riadili pokynmi polície, prípadne príslušným dopravným značením.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVynovený Peugeot 308 sa môže pochváliť aj digitálnym i-Cockpitom
Nasledujúci článokAlpina D5 S, najlepší diesel v segmente