Domov Lifestyle Range Rover SVO predstavuje limitovanú edíciu Lansdowne

Range Rover SVO predstavuje limitovanú edíciu Lansdowne

Divízia SVO, ktorá dokáže zindividualizovať každý Range Rover podľa špecifických parametrov zákazníkov, uvádza limitovanú Lansdowne Edition.

Finančné situácie automobiliek posledné roky na tom nie sú tak dobre ako pred Covidom. Uvedomuje si to aj automobilka Range Rover, ktorá má v pláne vsadiť na väčšie zameranie na zákazníka a možnosť navoliť si auto presne podľa svojich požiadaviek. O individuálne prvky sa stará divízia SVO, ktorá má v pláne pošliapať po pätách divíziám ako Mulliner od Bentley a Bespoke od Rolls-Royce.

Nestratilo by sa ani na kráľovskom dvore

Vôbec prvým počinom divízie Special Vehicle Operations je Range Rover SV Lansdowne Edition. Ten bol predstavený na počesť otvorenia nového showroomu automobilky v londýnskej štvrti Mayfair. Novinka od divízie SVO sa vyznačuje šedým prevedením karosérie Grey Gloss a strechou v tmavo šedom odtieni Corris Grey Roof.

Pri šedo-šedom prevedení to samozrejme nekončí. Detaily exteriéru sú doplnené o farebné schémy SV Anthracite a Graphite Atlas. Označenie modelu pozostáva z tmavého chrómu, ktorý vyrobila najstaršia klenotnícka firma v Británii, Fattoriniovci.

Štvormiestny interiér je odetý do tých najprestížnejších materiálov. Čalúnenie interiéru je v anilínovej koži a vo farbe palisanderu a ebenu. Pocit luxusu a honosnosti navodia taktiež mohérové koberce s koženým lemovaním. Ďalšou špecialitou sú napríklad čierne ovládacie prvky, prípadne detaily v čiernom anodizovanom kove. Vozidlo stojí na špeciálnych 23“ kolesách. Aby ste mali pocit výnimočnosti, tak po bokoch vás čakajú nášľapné prahy s označením Lansdowne Edition 1 of 1.

Do sveta sa však dostane iba 16 kusov takýchto vozidiel. Každé jedno z nich stojí 250.000 libier, čo je cca 284.000 €. A každé jedno z nich je už predané. Na pohon slúži dvakrát preplňovaný vidlicový osemvalec s objemom 4,4 litra.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMercedes oslavuje 22 miliónov áut vyrobených v Sindelfingene
Nasledujúci článokMINI Cooper SE Cabrio síce do výroby pôjde, no nevznikne ich ani 1000