Domov Lifestyle BMW M2 s novým bodykitom vyzerá viac sexi ako doteraz

BMW M2 s novým bodykitom vyzerá viac sexi ako doteraz

BMW M2 najnovšej generácie si ponechalo dokonalé jazdné vlastnosti svojho predchodcu, no dizajn mu už tak verný neostal a preto sa množstvo úpravcov snaží napraviť jej renomé.

Nové BMW M2 sa oficiálne do cenníkov dostalo už pred viac ako pol rokom, no nie každému je novo spravený dizajn po chuti. Áno, predchádzajúca generácia bola vo všetkých aspektoch priam dokonalá, či už po stránke jazdných vlastnosti alebo po dizajnovej stránke s poriadnymi proporciami. Ako inak, aj pri novinke sa všetko rozdelilo na dva tábory – tí, ktorí sú aj tak z tohto auta nadšení a tí, ktorí ho „hejtujú“ na každom jednom diskusnom fóre. Britský tuner Autoid si však pre BMW M2 pripravil bodykit, ktorý má tieto kmene spojiť.

Úpravca z Britských ostrovov si pre novú M2 pripravil celkom novú karosériu z uhlíkových vlákien, ktorú aktuálne bude dodávať v striebornom odtieni. To, či je vám toto masívne navýšenie bočných proporcií po chuti už ostáva iba na vás, no určite nie je na zahodenie. Úpravca na svoju doplnkovú sadu okrem rôznych zaujímavých doplnkov dáva aj dvojročnú záruku.

Poďme sa však pozrieť na jednotlivé komponenty. Kapota s miernym výduchom poukazuje na jeho väčšieho a robustnejšieho brata BMW M4 CS generácie F82. Zadné prítlačné krídlo má okrej dizajnovej funkcie aj funkciu aerodynamickú, nakoľko ho viete nastaviť do troch polôh. Prvá je pre klasickú jazdu na cestách, druhá slúži pre o čosi svižnejšiu a športovejšiu jazdu a tretia poloha je pre jazdu na okruhoch.

Vozidlo je vybavené aj zníženým podvozkom a novou sadou kolies. 20“ kolesá nájdeme vpredu, 21“ kolesá nájdeme vzadu. Ako je tomu zvykom pri doplnkoch M Performance, tak aj tu majú kolesá vplyv na aerodynamiku – majú znižovať odpor a zvyšovať prítlak na ceste.

Ak vás tento projekt zaujal a ste vlastníkom BMW M2, budete ešte musieť chvíľu počkať. Samotný bodykit totiž práve ide do finálnej etapy vývoja a jeho dostupnosť bude v druhej polovici roka. Nakoľko je bodykit stále vo vývoji, úpravca z jasných dôvodov ešte nezverejnil cenu.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJbimmertoday.de
Predchádzajúci článokNový Superb a Kodiaq odkrývajú prvé tajomstvá
Nasledujúci článokNový McLaren 750S. Spasí automobilku?