Každý z nás, skúša nové veci. A každý z nás robí dobré a zlé rozhodnutia. Rovnako je na tom aj dielo Smart Maybach od Peisert Design.

Smart, všetci ho poznáme hlavne pri parkovaní v momente keď je plné parkovisko a my uvidíme nádej v podobe voľného miesta. No svetielko nádeje zasa znova zhasne keď uvidíme poloprázdne parkovacie miesto a Smart…
No prejdime ku faktom, prečo si ľudia kupujú Smart ? Dôvodov môže byť viac, no ide hlavne o praktickosť a spotrebu. Auto je malé, ideálne pre dvoch. Spĺňa všetky požiadavky auta pre mladých alebo funkciu “nákupnej tašky na kolesách”.

No potom tu je Maybach, ktorý produkuje vrchol luxusu a vytvára to, po čom každý motorista túži. Ale má to malý háčik, Maybach doposiaľ tvoril len obrovské sedany, no po novom svoje hranice rozširuje. Po G650 Landaulet, prichádza Maybach s ďalším dielom v podobe fúzie Smartu a Maybachu.
Výsledkom je veľmi zaujímavé dielo, ktoré vytŕča z davu. A to doslova, auto má veľmi strohú no nadčasovú masku so svetlami a obrovskými kolesami o priemere 22″.
V interiéry sa avšak čarovalo. Kombinácia červeno-čiernej a obrovského panelu z novej W222 vám navodí dojem, že sedíte v hyperšporte a nie v “nákupnej taške na kolesách”.

Už voláte do Mercedesu, že chcete jeden kus pre vašu ženu ? No to vás sklameme. Auto je aktuálne len v digitálnej podobe. No dizajnér má veľké plány a my vás budeme rozhodne informovať o ďalších novinkách s týmto dielom.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNa RTVS súťaž o Škoda Rapid Spaceback. Čo vlastne môžete vyhrať?
Nasledujúci článokŠkoda Karoq oficiálne predstavená v Stockholme