Domov News Modernizovaný Hyundai i30 dorazí aj ako ostro tvarované kombi

Modernizovaný Hyundai i30 dorazí aj ako ostro tvarované kombi

hyundai-i30-facelift-2020

Svetová premiéra modernizovaného modelu Hyundai i30 sa blíži. Dočkáme sa ho už na autosalóne v Ženeve, automobilka chystá aj prekvapenie!

hyundai-i30-facelift-2020Hyundai odhalil prvé oficiálne zábery nového modelu i30 ešte pred svetovou premiérou na ženevskom autosalóne v roku 2020. Nový model i30 prejde zásadnými vylepšeniami dizajnu, vrátane prepracovaných nárazníkov a nových LED svetlometov, vďaka ktorým vozidlo dostane agresívnejší vzhľad.

Na prvých obrázkoch je vidieť ostro tvarovanú verziu N-Line, tento fakt naznačuje že automobilka predstaví hneď niekoľko verzií modernizovanej i30 naraz. Prepracovaný predný nárazník a novú mriežku sme mohli vidieť už na špionážnych fotkách. Očakávať môžeme aj nový zadný nárazník a tvar zadných skupinových svetiel. Okrem plastov však Hyundai i30 dostane aj nové LED svetlomety s integrovaným denným svietením v tvare písmena V.

V interiéri pribudne, podobne ako v prípade koncernového brata Kia Ceed, nový digitálny prístrojový panel. Zmeny sa dočká aj displej infotainmentu s novou grafikou a rozmerom 10,25 palca. Po novom by mal ponúknuť aj funkciu bezdrôtového Apple CarPlay či Android Auto. Očakávať môžeme aj zmenu na úrovni ponúknutých materiálov v interiéri. Pribudnúť by mali aj nové osemnásť palcové disky kolies.

hyundai-i30-n-kombi

Kombi aj ako N-Line!

Najzásadnejšou novinkou bude výbava N-Line vo verzií kombi. S novým modelom i30 spoločnosť Hyundai uvedie na trh populárnu verziu svojho obľúbeného modelu i30 kombi vo výbave N Line, čo znamená, že športová úroveň výbavy bude po prvýkrát k dispozícii pre všetky typy karosérie i30. Naskytá sa tak otázka, či sa v budúcnosti nedočkáme aj plnohodnotnej ostrej verzie i30 N kombi. Tá by mohla priamo konkurovať obľúbenej Octavii RS.

Nový Hyundai i30 bude oficiálne odhalený na autosalóne v Ženeve v marci 2020. Automobilka na svetovej výstave odhalí aj úplne novú generáciu modelu i20. Rok 2020 bude pre Hyundai mimoriadne bohatý na novinky. Modernizáciou by mala totiž prejsť celá ponuka modelov, vrátane mimoriadne obľúbeného SUV Tucson. Novinky z autosalóna v Ženeve vám sprostredkuje priamo počas prvých dní.

Hyundai i30N absolútne zvalcoval konkurenciu predajom na Slovensku

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokHybridný športovec: Cupra Leon sa predstaví už za pár dní
Nasledujúci článokŠkoda ENYAQ je názov prvého elektrického SUV z ČR