Domov News Mercedes CLS prešiel modernizáciou. Ponúka nové doplnky a športovejší výzor!

Mercedes CLS prešiel modernizáciou. Ponúka nové doplnky a športovejší výzor!

Trieda CLS prešla menšou modernizáciou, hlavne úpravou vzhľadu a pridanými novými doplnkami. Čo všetko nové ponúka?

CLS už v základnej výbave Avantgarde dostal športovejší vzhľad aj vďaka prepracovanej mriežke chladiča a upraveným predným nárazníkom. Nárazník dostal výraznejšie bočné prieduchy pre vzduch a chromovaný splitter.

Zadná časť sa tiež zmenila a vyzerá športovejšie. Dostal športovo tvarovaný nárazník s difúzorom, ktorý ponúka na stranách dve chrómované koncovky výfuku. Nechýbajú ani nové 19-palcové kolesá s novým designom. Na fotkách môžeme vidieť novú modrú metalízu, ale dostupné sú aj špeciálne lakovania ako jupiter red, cashmere white magno alebo emerald green.

 

Interiér tiež prešiel úpravami

Prvou hlavnou zmenou je nová ponuka čalúnenia Neva v kombinácii grey/magma grey a sienna brown/black. Tiež nové obloženia na strednej konzole. Orech s otvorenými pórmi a lesklé šedé drevo. Nový volant je súčasťou nových zmien, ktorý je vybavený kapacitným systémom vnímania rúk vodiča, vďaka ktorému je vozidlo schopné udržať poloautonómnu jazdu bez toho, aby bolo potrebné pravidelne volantom. Na zadnej strane volantu sa nachádzajú chrómované pádla riadenia a celý volant je čalúnení v koži nappa.

Mercedes-AMG CLS 53 4Matic+

Automobilka predstavila dokonca aj modernizovanú verziu z dielne AMG a to model CLS 53 4Matic+. Aj v tomto prípade sa udiali len decentné zmeny, ako úprava predného nárazníka AMG. Model CLS ako vždy pôsobí ako limuzína v športovom prevedení. Táto kombinácia vytvára krásny štvordverový športový sedan. V ponuke doplnkov pribudol aj balíček AMG Night Package 2, ktorý v kombinácii s AMG Night Package ponúka masku chladiča, znak Mercedesu a označenie v zatmavenom chróme.

Nabitý interiér aj v prípade AMG

Rovnako ako vo verzii Avantgarde sa tu nachádza nový športový volant s tradičnými AMG tlačidlami a v čalúnení kože nappa s mikrovláknom Dinamica. Nové jazdné režimy Race a dokonca Drift mode, čo môže byť celkom zábavné.

Pod kapotou neprebehli žiadne zmeny a ostáva najvyšší výkon 320 kW, 45V mild-hybrid s pomocou 16 kW je schopný až točivého momentu 250 Nm. Pohon všetkých kolies AMG Perfomance 4Matic+, 9-stupňová prevodovka AMG Speedshift a tiež vzduchový podvozok AMG Ride Control+.

Limitovaná edícia AMG Limited Edition

Mercedes prichádza okrem modernizovaných verzii aj so špeciálnou verziou Edition, ktorých bude vyrobených iba 300 kusov. Je špeciálna lakovaniami cashmere white magno alebo selenite grey magno a zavodnými pruhmi nad prahmi. Štandarde budú obuté 20-palcové AMG kolesá. Pakety AMG Night Package a Night Package 2 so špecifickými časťami karosérie lakované čiernou farbou. Dokonca aj paket Dynamic Plus, ktorý okrem iného disponuje aj LED technológiami a tiež premietajúcou 3D emblémov AMG.

Interiér limitovanej edície bude dostupný v dvojfarebnej kombinácii AMG nappa s farbou black/silver grey pearl. Pribudnú aj AMG karbónové doplnky, AMG športový volant s červeným prešívaním a AMG nápisom na strednej konzole.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJauto.cz
Predchádzajúci článokWallys Iris: Reinkarnovaný Trabant ako ručne skladané SUV z laminátu
Nasledujúci článokSeat dnes predstavil svoje dva omladené modely. Seat Ibiza a Arona prešli faceliftom.