Domov News Muž videl nové Clio. Poviem vám, ako bude vyzerať

Muž videl nové Clio. Poviem vám, ako bude vyzerať

Fanúšik značky Renault stojaci za stránkou rnews.cz zverejnil na facebookovej fan page informáciu, že už videl naživo Clio po facelifte a priblížil, renderové obrázky ktorej redakcie majú k finálnej podobe Clia najbližšie.

Videl som nové Clio! Facelift Clia prinesie úplne nový styling prednej časti. Clio príde o ikonické kly denného svietenia. Tento dizajnový prvok sa síce ukázal aj na novom modeli Austral, ale Renault od neho pomaly upúšťa. Miesto typickej hokejky sa bude objavovať zvláštny dizajnový prvok po vzore konceptu elektrického Scénicu. Obrázok finálnej podoby vám ukázať nemôžem, ale môžem naznačiť, že bude veľmi blízka renderu od Automobile Magazine,“ je časť zo statusu zverejneného na Facebooku profilu RNews.cz – Exkluzívne informácie zo sveta Renault Groupe.

Render od Automobile Magazine vyzerá takto:
Neskôr sa na stránke objavila aj fotografia novej generácie Mitsubishi Colt, čo bude vlastne preznačkovaný Renault Clio.
Premiéra modernizovaného Renaultu Clio je naplánovaná na tento rok, nový Colt by sa mal na cestách objaviť až budúci rok.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokChlípni taxikári dostali od Boltu po prstoch
Nasledujúci článokTEST SsangYong Korando – toto je 5 dôvodov, prečo sa tak predáva