Rýchle auto z teba neurobí dobrého šoféra. To je holý fakt. A rovnako tak ani rýchle auto nedokáže oklamať zákony fyziky. To je druhý fakt na úvod. Svoje o tom vie aj Rytmus, ktorému sa podarilo nabúrať požičaný Nissan GT-R Black Edition.

Nissan GT-R, nástupca slávneho Skylinu, je legendárnym autom. V poslednom čase sa pravidelne objavoval na sociálnych sieťach úspešného slovenského repera Rytmusa, ktorého zrejme nikomu netreba predstavovať. No aj Rytmus sa presvedčil o tom, že rýchle auto dokáže byť zradné.

41-ročný Rytmus havaroval s požičaným Nissanom GT-R v exkluzívnej Black Edition s nálepkami “zamilovaný, bohatý a úspešný” či “to nasere, čo?” na diaľnici D1. Ako prvý o incidente informoval portál Nový Čas. Podľa informácií portálu Rytmus smeroval na Box do Galanty, keď dostal šmyk a autom vyletel do priekopy.

Našťastie, Patrikovi “Rytmusovi” Vrbovskému sa nič nestalo. To sa však nedá povedať o Nissane GT-R Black Edition, ktorého oprava podľa fotografií zhltne poriadnu porciu vitamínu €. Rytmusovi na mieste nehody veľmi do reči nebolo a podľa svedkov s snažil z miesta nehody čo najskôr vypadnúť. Zrejme takúto publicitu nečakal, no hovorí sa, že aj zlá reklama je reklama.

Podľa dostupných informácií viacerých portálov bol športový Nissan GT-R len požičaný a Rytmus nebol jeho vlastníkom. Tak ako tak, ide o smutný koniec výnimočného auta, ktorého cenovka prekračuje hranicu 100-tisíc eur.

Takto vyzeral požičaný Nissan GT-R Black Edition v nepoškodenom stave

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Ja len ze aby sa nezabudlo 😍😍😍 #BezhlavoZamilovanyRytmus #ExtremneZamilovanyRytmus #ZamilovanyBohatyAUspesny #ToNasereCo 😘

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

 

Zdroje: Facebook | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokUž zajtra, výstava historických automobilov Hennessy Classy v Bratislave!
Nasledujúci článokTest Honda Jazz 1,5 i-VTEC: Má v dnešnej dobe vôbec zmysel?

1 COMMENT

  1. […] Zdroj: startstop.sk | topdesat […]

Comments are closed.