Domov Doprava Uzatvoria aj posledný zjazd z prístavného mosta, ktoré budú prejazdné?

Uzatvoria aj posledný zjazd z prístavného mosta, ktoré budú prejazdné?

V nede¾u 16. februára 2020 veèer uzavreli v Bratislave výjazdovú vetvu z Bajkalskej ulice na Prístavný most. Uzávera bude trva od 20.00 h až do 24. februára 2020 do 4.00 h. Na snímke dopravné obmedzenia na Bajkalskej ulici v smere na Prístavný most v Bratislave 17. februára 2020. FOTO TASR - Jakub Kotian

V hlavnom meste uzatvoria zjazdy z Prístavného mosta z Petržalky v smere na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu. Posledný, doposiaľ nerekonštruovaný zjazd tak nebude prejazdný!

V noci z piatka 07.08. na sobotu 08.08.2020 dôjde k uzatvoreniu týchto zjazdov. Pre vodičov je pripravená obchádzková trasa cez Most Apollo, Košickú a Prievozskú ulicu. Uzávera je súčasťou prác na výstavbe mimoúrovňovej križovatky Prievoz a na rekonštrukcii existujúceho mostného telesa na križovatke. Predpokladaný termín znovuotvorenia zjazdov je stanovený na 31. marca 2021,” uviedla pre TASR hovorkyňa Bratislavy Katarína Rajčanová.

Zároveň pozdĺž obchádzkovej trasy na Moste Apollo a Dolnozemskej ulici bude vytvorený bus pruh. Bratislavu tak čakajú ďalšie obmedzenia nie len v súvislosti s výstavbou obchvatu a rýchlostnej cesty ale aj stále napredujúcim developmentom v okolí Prístavnej ulice a zóny Nivy.

V súvislosti s projektom D4R7 dôjde aj k otvoreniu nových rámp v okolí Jaroviec. Po získaní kolaudačného rozhodnutia na prvú etapu križovatky Jarovce, ako súčasti stavby diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, sa v stredu (5.8.2020) začalo s otváraním novopostavených rámp. Zároveň sa začne s prípravou druhej etapy križovatky Jarovce v Bratislave.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení 5

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJTASR
Predchádzajúci článokTEST BMW M2 Competition alebo Dr. Jekyll a Mr. Hyde
Nasledujúci článokSú pripravení slovenskí hasiči na požiare elektromobilov? Realita je smutná…