Domov Lifestyle Manhart MHX6 700? X6M na steroidoch!

Manhart MHX6 700? X6M na steroidoch!

BMW X6 patrí k vrcholu ponuky bavorských SUV. Samotná X6 patrí k jedným z najkontroverznejších áut súčasnosti. Vyladenú verziu v podaní divízie M ani netreba spomínať. Čo sa však stane s touto X6 ak sa jej ujme úpravca Manhart?

Pod kapotou sa ukrýva vidlicový 8-valec s objemom 4,4 litra. Výkon 423 kW / 575 koní s krútiacim momentom 750 Nm je rozdelený na všetky štyri kolesá. Vďaka týmto číslam sériová X6M dokáže zrýchliť z pokoja na 100 km/h v priebehu 4,2 sekundy.

To sa však mechanikom v spoločnosti Manhart evidentne nepáčilo a málilo. Prednedávnom tak vznikol automobil s označením MHX6 700, ktorý je schopný z 4,4-litrového osemvalca vyžmýkať výkon až 515 kW / 700 koní a krútiaci moment 900 Nm. Nemecký úpravca týchto čísel dosiahol hlavne vďaka softvérovým úpravám riadiacej jednotky. Dopomohlo samozrejme aj nové výfukové potrubie so štyrmi koncovkami.

Úpravy sa neprejavili len v softvérovej podobe, ale MHX6 700 dostal aj nový bodykit. Automobil je nižšie k zemi, má iné nárazníky, či kapotu. Takisto má nový zadný spojler a difúzor. Zarážajúcim faktorom sú obrovské 22“ kolesá na ktorých je tento mastodont obutý.

 

Zdroj: gtspirit.com

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokE klasse po 140 000 km
Nasledujúci článokNový VW Touareg na prvých fotkách!

1 COMMENT

  1. […] tuningovú spoločnosť Manhart sme Vám prednedávnom predstavili s ich novým počinom MHX6 700 na základoch BMW X6M. Táto firma je známa predovšetkým úpravou bavorských automobilov. Čo […]

Comments are closed.