Dámy a páni, zoznámte sa. Toto je vozidlo z flotily Zedro, o ktorej ste zrejme ešte nepočuli. To však nevadí, ide o novú libanonskú spoločnosť, ktorá sa rozhodla dopriať pár šťastlivcom veľa kilometrov zábavy a rozkoše.

Zedro

Zedro Motors sídli v Spojených arabských emirátoch a cieľom tejto firmy je vytvárať pohodlné a spoľahlivé exotické vozidlá. A v limitovaných edíciách. Takže aj tento červený krásavec má obmedzenú výrobu na 100 kusov. Čo sa ukrýva pod divokým zovňajškom?

V skutočnosti sa jedná o vnútornosti modelu Infiniti G37, vrátane vidlicového šesťvalca. To je ale úplný opak toho, čo je G37 v reálnom živote, pretože továrne postavený motor nemal ani zďaleka 1250 konských síl. Práve to je miesto, kde Zedro zastáva svoju úlohu a snaží sa z „obyčajného auta“ spraviť hrdinu.

A robia to štýlom všetko v jednom. Zedro samozrejme stavia telo automobilu tak, aby bolo čo najľahšie. Zákazník má na výber zo sklenených vlákien alebo karbónu v tých najvyšších úrovniach. Navyše si môže každý vybrať unikátne interiérové materiály, špeciálne kolesá, svetlomety aj zadné svetlá. Takže koniec koncov sa každé vozidlo môže v istej miere originálom.

Aj keď útroby budú tvoriť stále model Infinity. A pri prihlasovaní je márne vysvetľovať, čo máte a čo nemáte v aute, takže ak nebude niekto práve chcieť rozoberať všetky detaily, môže odvrknúť jednou vetou: Veď je to len Infinity. Jasné, čo na tom, že to má 1250 koní..

Spoločnosť Zedro síce neuvádza nikde priame cenníky, ale podľa magazínu Top Gear cena za jedno takto upravené vozidlo začína na sume 65 000 dolárov, čo je približne 59 000 eur. Či to je ale reálne, nevieme. Nezdá sa vám to pomerne málo za to, čo dokáže z auta táto firma dostať? Každopádne to je ďalší dôkaz toho, že pokiaľ má človek dostatok odhodlania a peňazí, dá sa spraviť čokoľvek.

Test Škoda Superb Scout 2,0 TSI 4×4 – vyprázdni vám peňaženku?

Zdroj: Zedro Motors Motor1

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokElektrický Mustang Mach E odhalený – a to ešte pred premiérou!
Nasledujúci článokNová Octavia RS očami slovenského grafika, dostane aj plug-in hybrid