Každý z nás dobre vie, že Rusko nie je krajina ale životný štýl. Keby však ruská klientela nepožadovala výhradne čierne limuzíny, tak by sa zrejme žiadna z prémiových automobiliek nesnažila dodávať do tejto krajiny svoje autá.

So zaujímavými kreáciami z divízie BMW Individual sa akoby roztrhlo vrece v poslednej dobe. Veď, spomeňte si na „sedmičku“ v tvare jachty, či monštrum odeté do zelenej farby Rallye Green. Keďže sme spomenuli na začiatku limuzíny, tak aj dnes tomu nebude inak. A dnes tu máme dokonalosť pre oligarchov. Auto lakované špeciálnym odtieňom čiernej a očalúnený čiernou kožou.

Ak ste zachytili počas tohto mesiaca, tak BMW chystá svoju novú továreň práve v Rusku. Takže asi aj preto bude táto BMW rady 7 Individual Black Ice v ponuke iba pre ruský trh. Od „bežnej“ sedmičky sa exteriérovo líši iba lakom Frosty Black, ktorý vznikol pomocou jedinečných technológii. Základná metalická farba je pokrytá špeciálnou matnou vrstvou. Farba sa tak pod rôznymi uhlami mení.

Lak je doplnený packetom M Sport, ktorého súčasťou sú zvýraznené boky, či unikátne nárazníky ale aj predné ladvinky, kľučky dverí. Súčasťou sady je aj sada 20“ kolies, ktoré však môžete objednať iba ak beriete celý bodykit. Bez neho tak edícia Black Ice ostáva u štandardného obutia.

V interiéri, ako už bolo načrtnuté, môžeme očakávať čierne čalúnenie, na ktoré bola použití koža Nappa. Dekory sú odeté do lakovanej pianovej čiernej a strop je potiahnutý krásnou antracitovou Alcantarou. Za spomenutie stojí čierne logo automobilky, či placírka Black Ice pred spolujazdcom, ktorá poukazuje na to, že nejde o sériovku. Toto však nie je koniec. Od základnej verzie sa táto limitka odlišuje aj tým, že zahŕňa v sebe laserové svetlomety, parkovacieho asistenta vrátane parkovacieho modulu, súpravu kamier, ktoré neustálne monitorujú okolie vozidla, či Executive Drive Pro packet, ktorý skenuje povrch vozovky.

Cena zatiaľ nebola stanovená, no objednávky by sa mali otvoriť ešte tento mesiac a prvé autá sa k svojim novým majiteľom dostanú na prelome roku. Z výberu motorov nebudú nijak obmedzený, na výber tak bude zo štvor, šesť, osem a dvanásť valcových motorov ako benzínových tak aj dieselových.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 1 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokIKEA a Coca-Cola ako zástanci hybridných vozidiel?
Nasledujúci článokTEST – Peugeot Traveller 2.0 BlueHDi