Búranie luxusných vozidiel sa stalo akýmsi novým trendom. Nás autičkárov to vždy zabolí, keď nejaké drahé vozidlo vidíme havarované. Do tohto sveta pribudol ďalší bizár.

Pred pár dňami sa v Bratislave stala kuriózna nehoda medzi Ferrari SF90 a Daciou Duster. Vozidlá z dvoch rôznych svetov sa proti sebe stretli na diaľnici D4 v smere do Stupavy. Po náraze smerovalo Ferrari do priekopy a Dacia ostala otočená do protismeru. Škody boli predbežne vyčíslené na 5.000 € v prípade Dusteru, v prípade Ferrari sa jednalo o hodnotu 500.000 €.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/5445571812139663

To, že sa nehoda stane na komunikácií je pochopiteľné. Ale to, že sa stane nehoda na príjazdovej ceste, to už nie každý predpokladá. Práve tu prišiel majiteľ rovno o dve vozidlá a jedno z nich bolo vzácne Lamborghini Aventador SVJ Roadster.

Nie vždy sa oplatí zaparkovať pred domom

To, že vás vyrobia ako superšport ešte neznamená nesmrteľnosť. Presvedčilo sa o tom aj naše Ferrari SF90 a takisto aj aktuálne Aventador SVJ Roadster. Paradoxne, aj takto búrané auto sa môže veľmi dobre predať. Búraný Aventador SVJ bol už predaný prostredníctvom portálu Copart. Ako sa však dokázalo takéto auto zničiť? Jednoducho. Bolo zaparkované na príjazdovej ceste v Beverly Hills, okolo prechádzal nákladiak, ktorému žiaľ odišli brzdy.

Ako poukázal facebookový profil Pepe’s Towing Service, nákladné auto išlo po úzkej ceste a po strate kontroly nad vozidlom narazil šofér do spomínaného Lamborghini. Celková škoda bola vyčíslená na 12 miliónov dolárov, cca 11 miliónov eur. Auto ostalo zaseknuté pod pergolou spolu s Bentley a limuzínou Maybach. Zásahovka musela byť opatrná, aby nedošlo k porušeniu statiky aj samotného domu športovca. Maybach to schytal najmenej, ten dokázal odísť „po vlastných“. Škoda na ostatných dvoch autách bola odhadnutá na 1,5 milióna dolárov, cca 1,4 milióna eur.

Už z fotiek je jasné, že Lamborghini je neopraviteľné, nakoľko sa poškodila celá zadná časť spolu s motorovým priestorom. Poškodené je aj čelné sklo s kapotou a nárazníkom. Interiér však veľkú ujmu neutrpel, nakoľko prístrojová doska je stále funkčná. Podľa nej vidíme aj počet najazdených míľ, ktorých bolo iba 451.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokToyota GR Corolla: trojvalcové inferno, ktoré asi neuvidíme
Nasledujúci článokHonda e:Ny1 – nové elektrické SUV príde už v roku 2023