Domov Lifestyle Nový McLaren za 450 eur? Žiadny problém…akurát vám príde v krabici od...

Nový McLaren za 450 eur? Žiadny problém…akurát vám príde v krabici od topánok

Každý si automobilku McLaren spája len s drahými a športovými autami. Tento krát však môžete mať doma McLaren aj vy. Špeciálne McLaren topánky sú v predaji za 450 dolárov.

Automobilky často krát okrem áut vyrábajú aj rôzne veci mimo ich odvetvia. K automobilkám, ktoré začali vŕtať do módy, ako napríklad Porsche sa po novom pridala aj britská automobilka McLaren. Túto značku všetci poznáme ako výrobcu športových áut s bohatými úspechmi nielen v kráľovnej motoršportu, Formule 1, ale aj v rôznych ďalších kategóriách športu na štyroch kolesách. Teraz aj vy môžete mať doma ich produkt. Akurát, že namiesto superšportového auta dostanete špeciálne McLaren topánky.

McLaren topánky
Výsledok dvojročnej práce.

Množstvo podobných spoluprác spočíva v umiestnení loga danej automobilky na už hotový produkt. V tomto prípade to však neplatí. Britská automobilka McLaren sa po dobu dvoch rokov aktívne podieľala na vývoji týchto topánok, ktoré vznikli v spolupráci s renomovanou firmou APL (Athletic Propulsion Labs). Výsledkom tejto neobvyklej spolupráce sú už spomínané špeciálne McLaren topánky, ktoré sú určené predovšetkým na beh. Automobilka do týchto topánok vniesla aj kúsok svojich áut, prostredníctvom množstva detailov. Počas tejto dvoj ročnej spolupráce, firma APL vyvinula až tri verzie medzipodrážky a kompletne prekopala konštrukciu vrchnej časti. Samotná medzipodrážka je zo zmesi napustenej dusíkom, o ktorej výrobca povedal, že má najlepšiu odozvu a energeticky bohatú kompresiu.

McLaren topánky
Vyhrali sa s dizajnom.

Zo spodnej časti podrážky môžete vidieť kúsok uhlíkových vlákien. Päta tejto bežeckej tenisky je inšpirovaná sedadlami pochádzajúcimi zo superšportu, nesúcemu názov po zosnulom pilotovi F1, McLaren Senna. Špeciálne bežecké topánky McLaren sú unisex, takže si ich môže dopriať aj nežnejšie pohlavie. Dostupné sú hneď v niekoľkých farbách, takže každý si príde na svoje. Na športové modely automobilky odkazuje aj samotné balenie, v ktorom vám topánky prídu. Na bokoch baliaceho boxu sú umiestnené logá automobilky. Po vytiahnutí šuplíku narazíte na čierny vnútorný box s dymovým krytom a kompletné vytiahnutie boxu vám odhalí kresbu legendárneho McLarenu F1.

McLaren topánky

 

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJmotor1.com
Predchádzajúci článokMajitelia Hyundai N zbystrite pozornosť. Jubilejný ročník Hyundai N-Track Day je za dverami.
Nasledujúci článokAston Martin V12 Vantage Roadster – 700 koní vám spraví poriadny prievan vo vlasoch